Starity

Rihanna és Lady Gaga Kelist másolja

2010. augusztus 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelis Rogers énekesnő meg van győződve róla, hogy Rihanna és Lady Gaga egy az egyben az ő stílusát nyúlta le.

hirdetés
Rihanna és Lady Gaga Kelist másolja

Az énekenső meglepő kijelentéséhez hozzátette, hogy ez valószínűleg nem a két ikon hibája, annál inkább a stylistjuké. Kelis elmondása szerint egyáltalán nem sértődik meg ezen, sőt, úgy véli, ez annak a jele, hogy a helyes úton jár, és királynak mondta ezt az állapotot. Az énekesnő a Rap-Up-nak adott interjút, ahol észrevételét részletezte:

„Megpróbáltam nem észrevenni, de nem sikerült. Szembetűnő. Ők nagyon fiatalok még. Mit tudnak tenni? Régóta vagyok a zeneiparban, és ez az, amit a többi előadó tesz; egymástól vesszük az ötleteket és újrahasznosítjuk azokat. Őszintén szólva nem hinném, hogy pont az ő ötletük lenne. Vannak olyan stylistok, akik olyan régóta vannak a szakmában, mint én, és azt mondják: 'Hé, hasznosítsuk újra a dolgokat a fiatal előadókon!' Nem sértődök meg ezen. Semmit sem érzek ezzel kapcsolatban, hogy őszinte legyek. Készenlétben tart, továbblépésre késztet, szóval király. Nem rossz dologként tekintek rá. Úgy vélem, ez azt jelenti, hogy a helyes úton vagyok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek