Starity

Jennifer Hudson örül a Destiny's Child visszatérésének

2013. január 19. 21:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú díva elárulta egy interjúban, hogy ő a legnagyobb Destiny's Child-rajongó, és nagyon örül annak, hogy az egykor nagy sikereket elért lánycsapat ismét együtt dolgozik.

hirdetés
Jennifer Hudson örül a Destiny's Child visszatérésének

Már mi is beszámoltunk arról, hogy a 2000-es évek elején hatalmas sikereket elért lánytrió, a Destiny's Child újra összeáll, ennek pedig a rajongók mellett a sztárok is nagyon örülnek, például Beyoncé dreamgirlsbeli kolléganője és jóbarátja, Jennifer Hudson is, aki egy interjú során beszélt erről.

„Ó istenem, ez egy valóra vált álom! Én vagyok a legnagyobb Destiny's Child-fan a világon. Nagyon izgatott vagyok emiatt. Ezeknek a hölgyeknek a zenéjén nőttem fel. Mindig is a rajongójuk voltam, és örülök, hogy mindannyiukat ismerem. Nem bírom kivárni, hogy halljam az új albumot, a Nuclear című számukat imádom” – lelkendezett az énekesnő az MTV-nek.

A lányok válogatásalbuma január 29-én lát majd napvilágot, amelyen egy teljesen új dal, a Nuclear is megtalálható majd, amit olyan producereknek köszönhetünk, mint Pharell Williams és munkatársai, James Fauntleroy és Lonny Bereal.


A lányok visszatérő dala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek