Starity

Harry herceg először ad interjút a meztelenkedős botrány óta

2013. január 23. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már a rajongók is kifejezték együttérzésüket Harryvel szemben, amiért a sajtó így felfújta a fiatal herceg botrányát, hiszen internetes kampányba kezdtek Harry védelmében.

hirdetés
Harry herceg először ad interjút a meztelenkedős botrány óta

Már öt hónapja annak, hogy az angol Buckingham uralkodói ház botrányairól elhíresült tagja legutóbbi „csínytevését” elkövette. A Las Vegasban történt incidens után napvilágot láttak a botrányos fotók, melynek következtében a herceg nemcsak családjától, de a katonaságtól is megrovásra számíthatott. A rajongók pedig meztelen fotókat töltöttek fel az internetre, hogy megvédjék a herceget.

„Csalódást okoztam magamnak (...), és csalódást okoztam a családomnak is” – nyilatkozta a 28 éves herceg a brit BBC-nek. Most nyilatkozott először Harry az eset óta, és szavaiból pontosan látszik, hogy tisztában van vele, mekkora hibát követett el.

A herceg mindezek ellenére kifejezte dühét a médiával szemben, akik sokak véleménye szerint is túlságosan nagy ügyet csináltak az esetből: „Mint magánszemély voltam akkor jelen, és úgy vélem, mindenki megérdemli, hogy tiszteletben tartsák a privát szféráját. (...) Ahogy az emberek velem bánnak, az szerintem nem elfogadható” – mondta Harry.


Fotó: Bild.de

Harry ugyanakkor megköszönte brit barátainak, hogy tartották benne a lelket, és átsegítették őt ezen a viharos időszakon. Az ifjú herceg számára a botrány „egy klasszikus példa arra, hogy inkább katona, mintsem herceg”. Saját elmondása szerint ugyanis három életet él: „Egyet a hadseregnél, egyet privát szférában és egyet a családdal.”

És hogy melyik számára a legfontosabb? Ezen nem is sokat gondolkodott: „A hadsereg áll az élen! – majd hozzátette: – Ez a munkám, egész a nap végéig.” A trónörökös, Charles herceg emlékeztette fiát arra, kinek is született Harry. „De a seregben nagyon könnyű elfelejteni, hogy ki is vagyok én. Mindenki ugyanolyan uniformist hord, és ugyanazért a dologért küzd.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek