Starity

Nikki Sixx ismét az év basszusgitárosa

2013. január 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012-es győzelme után ismét Nikki Sixx viheti haza a Loudwire Music Awards trófeáját basszusgitáros kategóriában.

hirdetés
Nikki Sixx ismét az év basszusgitárosa

A Loudwire magazin minden évben szavazást indít olvasói körében rock és metál témakörben. Az év legjobbjaira lehet voksolni több kategóriában. A szavazás január 15-én zárult, és ugyanúgy, mint tavaly, idén is Nikki Sixx viheti haza az év basszusgitárosának járó trófeát. Sixx olyan neveket utasított maga mögé, mint Lemmy Kilmister (Motorhead), Flea (Red Hot Chili Peppers) vagy  Steve Harris (Iron Maiden/Solo).

Nikki Sixx 2012-es éve nem épp pihenéssel telt. Nyáron, a stúdiómunkák után, végigturnézta fél Európát és Észak-Amerika nagy részét legendás glam-rock zenekarával, a Mötley Crüe-val a Kiss társaságában. Piacra dobtak egy új EP-t Sex címmel, majd a sikeres koncertsorozat után nekiállt az új Sixx: A.M. album készítésének Dj Ashba és James Michael társaságában.

Zenei karreierje mellett a magánélete is eseménydúsan zajlik. Nemrég Nikki megkérte barátnője, Courtney kezét, aki természetesen igent mondott. Jelenleg az esküvőjüket szervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek