Starity

Jenny Frost ikrei megszülettek

2013. január 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, miért nem lép fel az Atomic Kittennel Jenny Frost: tegnap életet adott ikerlányainak!

hirdetés
Jenny Frost ikrei megszülettek

Natasha Hamilton tavaly jelentette be, hogy az Atomic Kitten visszatér. Akkor még kétséges volt, hogy Kerry Katona állandó tagja lesz-e az együttesnek, vagy csak beugró. Jenny Frost viszont kijelentette, hogy ha Kerry az együttes tagja lesz, akkor őt felejtsék el. Kiderült azonban, hogy ez nem antipatikus ok miatt volt, hanem mert Jenny ismét várandós lett, és talán ez az oka annak, hogy végül Kerry is újra tagja lett az Atomic Kittennek.

Az énekesnő ezúttal két kislánynak adott életet. Az ikrek január 20-án éjjel születtek meg, és a Nicole, valamint a Blake nevet kapták.

Jenny korábban elmondta, hogy második férje, Vinny most lesz először apa, de nagyon izgatott. Az énekesnőnek már van egy kisfia, Casper, aki előző házasságából született 2007-ben.

Az ex-atomcica természetesen képet is posztolt a picikről – igaz, csak egy kevés látszik belőlök. „Jó reggelt, itt vannak a lányaink! Blake&Nico vasárnap este érkeztek. Tökéletesek... picik, de tökéletesek!” – tweetelte a kép mellé a büszke édesanya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek