Starity

Ezzel foglalkoztak a sztárok a hírnév előtt

2013. január 26. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok is emberek: bemutatjuk a legfurább foglalkozásokat, amelyeket nekik is el kellett vállalniuk, hogy némi keresethez juthassanak – mindezt a hírnév előtt.

hirdetés
Ezzel foglalkoztak a sztárok a hírnév előtt

Volt, aki óriási plüssállatnak öltözött be, volt, aki szórólapokat osztogatott, és olyan is, aki pincérnőként vagy pultosként kereste a kenyerét. Számunkra ezek teljesen hétköznapi állások, nézzük, mely híresség mely átlagéletet élte, mielőtt a rivaldafény rátalált.

George Clooney

Az Egek ura a 2011-es filmje, az Utódok premierjén nyilatkozott első munkáiról. Kiderült, dohányültetvényeken dolgozott, hogy megkeresse a mindennapi betevőjét. „Egy ideig dohányt vágtam Kentuckyban. Nagyon nehéz volt, képzelheted... Később egy áruházban dolgoztam. Női cipőket árultam. Tisztára olyan voltam, mint Al Bundy.”


Fotó: Douglas Kirkland

Diane Kruger

A díjnyertes színésznőnek sem akármilyen munkát talált magának: amellett, hogy újságkihordóként dolgozott egy ideig Németországban, temetéseken is részt kellett vennie. Diane 2011 februárjában mesélt egykori munkájáról: „Otthon, hogy pénzhez juss, egy másik kislánnyal állnod kell a koporsó előtt, tudod, amíg folyik a szertartás, majd elkísérni a menetet a sírhoz. Majdnem két évig csináltam ezt.”


Fotó: Peggy Shirota/GQ

Nicolas Cage

A New York Daily News szerint a ma filmajánlatokkal elhalmozott színész a Fairfax színház több termében árult pattogatott kukoricát Los Angelesben.


Fotó: Yoram Kahana

Brad Pitt

„Az első munkám a La Brea Boulevard and Sunseten végeztem. Órákon keresztül csak álltam a melegben” – mesélte Brad Pitt a Career Buildernek. A Ha eljön Joe Black sztárja egy gyorséttermet reklámozott az egyik utcasarkon – csirkének öltözve!


Fotó: Yoram Kahana

Christopher Walken

Mielőtt bezsebelhette volna kollégái elől a legnagyobb díjakat, tizenöt éves korában oroszlánszelídítőként dolgozott egy cirkuszban!

Jennifer Aniston

A színésznő milliókat keres a romantikus komédiáival, de a nagy áttörés előtt többek között biciklikölcsönzőben is dolgozott. Ezt követték a telemarketinges munkák, végül pincérnőként végezte.


Fotó: James White

Jim Carrey

A komikusnak már tinédzserkorában is változatos élete volt: 14 évesen fegyverhordozója volt az amerikai kadétoknak, egy évvel később már mindenesként dolgozott egy abroncsgyártócégnél, majd idősebb korában biztonsági őrként is helyt állt.


Fotó: Dan Winters

Sandra Bullock

Semmiben sem hasonlít Beépített szépség-beli karakterére, Gracie Hartra a való életben: fiatalkorában többnyire nőies munkákat végzett, a vendéglátóipar fogadta be a leghamarabb: pultosként, mixerként és pincérnőként is kipróbálta magát, de saját bevallása szerint ruhatáros is volt egy rövid ideig.


Fotó: Armando Gallo

Rachel McAdams

A Bajos csajok sztárja kerek három nyáron keresztül dolgozott a helyi McDonald's gyorséttermekben tinédzserkorában. Nyilatkozata szerint pocsék dolgozó volt, egyszer még az üdítős gépet is tönkretette, ugyanakkor szerinte a McDonald's „nagyszerű munkahely.”


Fotó: Glamour

Johnny Depp

A Karib-tenger kalózai sztárja eredetileg rocksztár szeretett volna lenni, de a hírnév túl hamar rátalált. Mielőtt 1984-ben a világ megismerte volna, telefonos eladóként dolgozott, a Parade magazin szerint évente 13,500 dollárt keresett. Depp egyébként még mindig zenél, Alice Cooperrel, Keith Richardsszal és Marilyn Mansonnal is dolgozott már együtt.


Fotó: Mark Seliger

Mick Jagger, Keith Richards

A Rolling Stones sikerei előtt a két legenda is teljesen hétköznapi életet élt. Jagger jégkrémet árult, majd egy elmegyógyintézet portásaként dolgozott, Keith Richards pedig labdaszedőként keresett némi pluszpénzt, amikor egy teniszklubhoz csatlakozott.


Fotó: AP/SITA

Hugh Jackman

Az X-Men sztárjáról nehéz elhinni, de Brad Pitthez hasonlóan ő is kosztümös állást talált: bohócként dolgozott, különféle zsúrokon lépett fel, és egy-egy műsorért 50 dollárt kapott.


Fotó: James Fisher

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek