Starity

Sci-fi sorozatok érkeznek a CW csatornára?

2013. január 26. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW két sci-fi stílusú sorozatot szeretne indítani a jövőben; a pilotokat már be is rendelték a napokban.

hirdetés
Sci-fi sorozatok érkeznek a CW csatornára?

A Meredith Averill (A férjem védelmében) által írt Oxygen minden bizonnyal zöld utat kap, ebben reménykednek legalábbis a The CW fejesei. A legújabb sorozatuk – elragaszkodva az eddigi természetfeletti románcoktól – ezúttal egy nagyszerű szerelmi történetet mutat be egy földi halandó és egy földönkívüli fiú között, akik egy kertvárosi iskolában találkoznak tíz évvel azután, hogy a fiú először landolt a Földön.

A szokatlan történet miatt biztosra veszik, hogy a széria tényleges berendelést kap, ennek ellenére egy másik sci-fi/drámát is indítanának, The Hundred címmel.

A Jason Rothenberg által írt sorozat 2100-ban játszódik, miután egy nukleáris háború kipusztította a földi civilizációt. Egy űrhajó ad otthont az életben maradt embereknek, s közülük száz fiatalkori bűnözőt küldenek vissza a Földre, hogy kinyomozzák, lehetséges-e újra benépesíteni a bolygót. A tárgyalások még zajlanak a szerepek kiosztását illetően, de ha a pilotepizódok jól teljesítenek, tavasszal újabb sorozatok érkezhetnek a népszerű Vámpírnaplók és a Beauty and the Beast mellé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek