Starity

Kitálal Justin Bieber megsértett rajongója

2013. január 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber és barátai alpári módon, lekezelően beszélnek a nőkről, a szórakozás pedig az számukra, ha beleköphetnek egy idegen ember italába. Vajon hova lett a régi Justin Bieber?

hirdetés
Kitálal Justin Bieber megsértett rajongója

Két nappal ezelőtt adott le egy nyilatkozatot a TMZ-nek egy hölgy, Colette Harrington aki a Rizt Hotel edzőtermében szeretett volna egy képet készíteni Justin Bieberrel, ám a fiú egyből elutasította. Másnap a Twitteren tisztázta magát, de nem sok sikerrel. A sértett Colette kitálalt az igazságról, miszerint Justin és barátai másnaposan, alpári módon szidták és lebecsülték a nőket. A hosszú történetet a Facebookon tette közzé.

„Itt van az igazság! Szóval, a Ritz Hotel edzőtermében voltam, amikor észrevettem, hogy mellettem nem más, mint Justin Bieber edz. Ami ironikus, mert tegnap órákat vártam arra, hogy találkozzak vele, és mégsem jött össze. A személyi edzőjével és pár háttértáncosával voltak a teremben. Azon gondolkodtam melyik lenne a megfelelő alkalom, hogy odamenjek bemutatkozni és egy közös fotót kérni tőle. Pár percet vártam majd elindultam felé „Szia, Colette Harrington vagyok, a házigazdája a Sweet Carolina rádiósműsornak.” Erre ő „Jó neked” Majd feltettem a kérdést „Készíthetnék veled egy fényképet?” A válasz gyors volt, rögtön rávágta „Nem”, amivel még egyet is értettem, hiszen izzadtak voltunk, és ki szeretné magát így visszalátni? Folytattam az edzést. Mindig számolom a lépéseimet, ezúttal sem volt ez másképp. Észrevettem, hogy Justin és a haverjai utánozni kezdtek, és azt mondták „Fogd be a k*****tt pofád!” Nem feleltem semmit. Egy kis időre békén hagytak, és arról kezdtek el beszélni, hogy mennyire másnaposak, és tegnap mennyire berúgtak. Majd újra én lettem a téma, és folytatták a kiabálást. Utána arról kezdtek el beszélni, hogy a tegnapi koncerten beleköptek ismeretlen emberek italába, majd megvárták, amíg szerencsétlenek megitták, és végül jót nevettek a történeten. Erre Justin beleköpött a vizébe. Azt hittem, végleg leszálltak rólam, de nem! Folytatták az utánzásomat, én figyelmen kívül hagytam őket – még mindig – mert nem akartam lesüllyedni az ő szintjükre. Ekkor a háttérénekes elkezdett mesélni a barátnőjéről, és hogy még mindig nem feküdtek le. Erre alpári módon kiparodizálták a barátnőt, majd az összes többi lány terítékre került. El sem tudom mondani, mennyire tiszteletlenül beszéltek a nőkről, mintha csak arra az egy dologra lennénk jók. És igen, még Justin is! Elegem lett ebből az egészből, nem bírtam hallgatni a sok suhanc szövegét. Felmentem a szobámba, majd egy fél órával később visszanéztem a hotel edzőtermébe. Justin és csapata már nem volt ott, csak az énekes köpete a vizesüvegben. Úgy gondoltam, hogy lefényképezem, és eladom az eBayen. A befolyt pénzt pedig jótékony célra használom fel.”


Justin Bieber köpete

Hogy ezek után Bieber hogyan fogja tisztára mosni magát, fogalmunk sincs. Hiszen, ehhez az esethez nem elég egy 160 karakteres Twitter-üzenet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek