Starity

X-Men: Days of Future Past — újabb szereplőket jelentettek be

2013. január 27. 07:07   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellen Page, Anna Paquin és Shawn Ashmore is csatlakozik az X-Men-széria eddigi legambiciózusabbnak ígérkező darabjához.

hirdetés
X-Men: Days of Future Past — újabb szereplőket jelentettek be

Bryan Singer a minap ismét újabb szereplőket jelentett be a Twitteren üzenve. Ezek szerint a Jégembert alakító Shawn Ashmore, a Kitty Pryde bőrébe bújó Ellen Page, illetve az X-Men-szérián belül Vadócot megformáló Anna Paquin is feltűnnek a várhatóan 2014 júliusában bemutatásra kerülő filmben.

A három színész egy már így is terebélyes szereplőgárdához csatlakozik, amely egyaránt vegyíti az X-Men-trilógia, valamint a néhány éve bemutatott előzményfilm, az X-Men: Az elsők szereplőit. Az eddig hivatalosan megerősített visszatérők közé tartozik: Michael Fassbender, James McAvoy, Ian McKellen, Patrick Stewart, Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, valamint Nicholas Hoult.

Két színész ezzel szemben a napokban tagadta, hogy megkeresték volna őket a folytatás kapcsán; mind a Főnixet megformáló Famke Janssen, mind pedig az Emma Frostot játszó January Jones arról számoltak be, hogy bár szívesen vállalnák a folytatást, eddig nem léptek velük kapcsolatba emiatt.

A Days of Future Past várhatóan az azonos című képregénysorozatból merít ihletet, melynek időutazással kapcsolatos története lehetővé teszi az amúgy két különböző korban elhelyezkedő szereplők keveredését. Ott fontos szerepet kap Kitty Pryde (Ellen Page) és Rozsomák (Hugh Jackman), az viszont nem valószínű, hogy a filmes adaptáció középpontjában is ők fognak majd állni.

A film munkálatainak kezdete áprilisra tehető. A legközelebbi X-Men-feldolgozás, a The Wolverine július 25-én mutatkozik be a magyar mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek