Starity

Megcsalta feleségét a My Chemical Romance basszusgitárosa

2013. január 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elképesztő információk szivárogtak ki a basszeros afférjáról egy 19 éves lánnyal!

hirdetés
Megcsalta feleségét a My Chemical Romance basszusgitárosa

Rengeteg rajongó csalódott hatalmasat Mikey Wayben, a My Chemical Romance basszusgitárosában, mikor kiderült róla, hogy megcsalta feleségét, akivel már hét éve voltak házasok.

És nem is akárkivel zajlott le az affér! A kérdésben forgó hölgyemény nem más, mint egy 19 éves – tehát kiskorú – modell-groupie. A lány neve Sarah Dope, régebben pedig hatalmas My Chemical Romance-rajongó volt – már találkozott is Mikey feleségével, sőt, előszeretettel öltözködött és sminkelte ki magát pontosan úgy, mint Alicia. Sarah saját bevallása szerint többször lefeküdt már házas bandatagokkal, többek között a már elhunyt Mitch Luckerrel. A lány már többször is esett teherbe, első gyermekét elvetette, második gyermeke azonban megszületett, jelenleg hároméves.

Ha mindez nem lenne elég, Mikey két héttel ezelőtt megkérte Sarah kezét, amit a lány nagy örömmel osztott meg publikusan (!) az Instagram-fiókján. A rajongók sok hasonlóságot véltek felfedezni Sarah és Alicia egykori eljegyzési gyűrűje között, ám csak remélni lehet hogy nem pontosan ugyanarról az ékszerről van szó.


forrás: Instagram

A botrányra Mrs. Alicia Way Twitteren keresztül figyelt fel, ahol később ki is fejezte csalódottságát, majd privátra állította fiókját. „Össze vagyok törve... (de majd visszatérek).” A helyzettel kapcsolatosan rengetegen fejezték ki nemtetszésüket a Twitteren, köztük Lindsey Way, Alicia sógornője és Bob Bryar, a My Chemical Romance exdobosa is.

Sokan Mikey védelmére kelnek, a legtöbben azonban már ki is dobták cédéjeiket és le is szedték a posztereiket a falakról – elvégre az ember, akire példaképént tekintettek, most nagy hibát követett el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek