Starity

Jeremy Renner többet keres hobbijával, mint filmjeivel

2013. január 29. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész afféle ingatlanügynökként éli mindennapjait, egyetlen lakás eladásából annyi pénzt zsebel be, amit a Bosszúállók, a Bombák földjén és a Bourne-hagyaték által együttesen kapott!

hirdetés
Jeremy Renner többet keres hobbijával, mint filmjeivel
Fotó: Jason Merritt / Getty Images

Jeremy Renner az egyik legtitokzatosabb ember Hollywoodban, magánéletének apró részleteit is hétpecsétes titokként kezeli, azonban nemrég kiderült, valamiben nagyon is tehetséges: hobbijának köszönhetően többet kaszál, mint egy-egy filmjével.

Értesülések szerint Jeremy ingatlanokba fekteti be a vagyonát, amelyeken alapos felújítást végez. 2010-ben például vásárolt egy Los Angeles-i villát „mindössze” hétmillió dollárért, jelenleg pedig több mint háromszorosáért, 25 millióért árulja. A profit tehát 18 millió dollár – nyolcszor több, mint amit Hawkeye karakterével keresett a Bosszúállókban!

A Bombák földjén sztárja évek óta űzi a lakásbizniszt, a színészeten kívül ez a második szenvedélye – árulta el Thom Vest, a sztárok egyik legmenőbb ingatlanügynöke. Állítása szerint akkor kezdődött, amikor első lakását vásárolta Hollywoodban, a Franklin Avenue-n, nem messze a Runyon Canyontól.

„Nehéz megmondani, mennyi a pontos haszon, de már majdnem 20 villát vásárolt, majd adott el, tehát csak utána kell számolni...” – tette hozzá Thom.

A Bosszúállókban Renner körülbelül hárommilliót keresett, a Bourne-hagyatékért ötmilliót kapott, és mindössze 65,000 dollárt a Hurt Lockerért, mely meghozta számára a sikert. Úgy fest tehát, egyetlen lakás elpasszolása is többet hoz a konyhára, mint három filmje!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek