Starity

Drew Barrymore lánya zsidó neveltetést kap

2013. január 29. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drew Barrymore és Will Kopelman kislánya, a négy hónapos Olive zsidó neveltetésben részesül, ezt maga a boldog anyuka mondta el a The View című show-ban.

hirdetés
Drew Barrymore lánya zsidó neveltetést kap

Drew Barrymore és Will Kopelman nyolc hónapja házasodtak össze, első gyermekük, a kis Olive pedig négy hónapja született meg. A család boldogabb, mint valaha, ám a kismama nevelési nézetei nem szokványosak Hollywoodban. Drew a The View-ban mondta el még múlt pénteken, hogy kislányukat zsidó tradíciók szerint fogják felnevelni férjével.

„A férjem egy csodás zsidó férfi, egy csodás zsidó családból – így jellemezte Drew Willt, majd pedig elmondta, hogy házasságkötésük is a zsidó hagyományok szerint zajlott, és nem hagytak ki semmit. – Én még nem vagyok teljesen zsidó, viszont Olive hagyományos zsidó szokásokkal lesz felnevelve.”

A színésznő úgy tűnik, végre révbe ért, hiszen nemcsak karrierjével és családjával van minden rendben, hanem a lelkével is. A zsidó hitet fantasztikusnak és gyönyörűnek nevezi, ami állítása szerint teljesen magával ragadta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek