Starity

Miranda Kerr és Orlando Bloom hármasban nyaralt kisfiukkal

2013. január 29. 19:07   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár felhőtlenül boldognak tűnik hármasban kisfiukkal a nyaraláson készült fotókon.

hirdetés
Miranda Kerr és Orlando Bloom hármasban nyaralt kisfiukkal

Az eddigi hírek igen borús képet mutattak a hollywoodi álompárról, hiszen Miranda és Orlando válásáról és szétköltözéséről pletykáltak heteken át. A sztárpáros már két és fél éve házasságban él, és közösen nevelik kisfiukat, Flynnt.

Eddig nem gyakran fordult elő, hogy Miranda képeket osztott volna meg magánéletéről, különösen az életében legfontosabb két srácról. Ezért is érdekes, hogy ezt most mégis megtette: a képen Miranda látható, meztelen kisfiával a karján, mellette Orlando vigyorog, meztelen felső testtel. A háromtagú család ugyanis Cancunban, Mexikóban nyaralt nemrég.


kép: justjared.com

A közös nyaralás mindenképp pozitív folytatást sejtet. Annál is inkább, hiszen egy közeli ismerősük nemrégiben kifejtette a házasságuk krízisének legfőbb okát: „A világ két különböző pontján élnek és dolgoznak, és nem túl valószínű, hogy közös nevezőre jutnak.”


kép: justjared.com

Természetesen ez a kiruccanás sem csupán egy felhőtlen családi nyaralás volt, hiszen Miranda azért érkezett Mexikóba, hogy részt vegyen a legújabb Louis Vuitton-butik megnyitóján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek