Starity

Paul Wesley és felesége hazánkba látogat

2013. január 29. 21:09   |   Szerző: edyna16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már egy korábbi cikkben olvashattátok, 2013 nyarán Budapestre látogat több szereplő is a Vámpírnaplók című sorozatból. Az utolsó két vendég nevét a napokban tették közzé a szervezők.

hirdetés
Paul Wesley és felesége hazánkba látogat

Az idei nyár nagy élmény lesz azoknak a Vámpírnaplók-rajongóknak, akik jegyet vesznek a közönségtalálkozóra, hiszen összesen hat sztár lesz jelen az eseményen.

A rajongók örömére, az ígért öt színész helyett rögtön hatot hoznak a szervezők Magyarországra. A sorozatban szereplő Meredithszel, akit Torrey DeVitto alakít, férje, Paul Wesley is érkezik. Ezzel mind a Damon-, mind pedig a Stefan-fanok örülhetnek, hiszen élőben láthatják majd kedvencüket.

A Charming Vampires közönségtalálkozón részt vesz tehát: Ian Somerhalder (Damon), Paul Wesley (Stefan), Todd Williams (Connor), Matthew Davis (Alaric), Torrey DeVitto (Meredith), Sara Canning (Jenna) és Kim Klinger is, aki a találkozó környezetvédelmi részéért felelős. A rajongók találkozhatnak majd kedvenc sorozatsztárjukkal, kérdezhetik őket, autogramot kaphatnak, és még közös fotót és készíthetnek velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek