Starity

Megan Fox még több gyermeket szeretne

2013. január 30. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol Marie Claire magazinnak adott nyilatkozatában a színésznő házasságáról, és az anyasággal kapcsolatos élményeiről beszél.

hirdetés
Megan Fox még több gyermeket szeretne

A márciusi Marie Claire címlapján Megan Fox köszön vissza, mégpedig nem is akárhogy. A színésznő négy hónapja adott életet kisfiának, ám ismét bomba formában van, és boldogabb, mint valaha. Az interjúban férjével, Brian Austin Greennel való kapcsolatáról, és arról beszél, hogy az anyaság hogyan változtatta meg az életét.

„Sosem éreztem a munkám, a hírnév vagy Hollywood megerősítését, vagy bármi másét. Persze felismerem az áldásokat, amikor jönnek, mint ahogy például igen, szerencsésnek éreztem magam, hogy Judd Apatow-val dolgozhattam együtt a This is 40-ban. De a legnagyobb elégedettség számomra, ha a fiammal lehetek.”

Megan és férje, Brian Austin Green 2010 júniusában házasodtak össze, 2012 szeptemberében pedig megszületett első közös gyermekük, Noah. „Az egyetlen dolog, amit szerettem volna egész életemben, hogy legyen gyermekem, és most végre megadatott. Annyit szeretnék Noah-nak adni magamból, amennyit csak lehetséges. És szeretnék még több babát, jelenleg ez a szívem vágya.”

Nos, úgy tűnik a Transformers-filmek sztárja boldog, és talán semmilyen árnyék nem vetül életére, hiszen elmondása szerint házasságával is minden rendben van: „Ez persze nem azt jelenti, hogy ne kellene dolgozzunk rajta, hiszen nagyon-nagyon különbözőek vagyunk. De toleráljuk, és próbáljuk megérteni egymást, és nem próbálom meg őt olyanná formálni, amilyen én vagyok, és ő sem próbál engem olyanná formálni, amilyen ő. Brian fantasztikus, sohasem panaszkodnék.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek