Starity

Fekete Dávidra újra rátalált a szerelem

2013. január 31. 09:09   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noha Dávid nemrég volt túl egy váláson, úgy érzi, újra képes szerelembe esni. A jelölt talán már meg is van az ifjú énekesnő, Réti Nóra személyében.

hirdetés
Fekete Dávidra újra rátalált a szerelem
Fotó: TV2

Az elmúlt pár hónapban számos bulvárlapban Fekete Dávid és Cserpes Laura kapcsolatáról lehetett olvasni, mely két év házasság után zátonyra futott. Noha számos híresztelést lehetett hallani arról, hogy az énekest megviselte a válás, egy közeli ismerős nyilatkozata szerint Dávid teljesen kivirult, mióta kissé összemelegedett a Megasztár 6-ban feltűnt fiatal énekesnővel, Réti Nórával.

A Blikk nem hagyta annyiban az ügyet, így felkereste mindkét felet, egyenes választ egyikőjük sem adott, de azt mindketten elmondták, hogy egyáltalán nem közömbösek egymás iránt.

„Tény, hogy kiegészítjük egymást, tökéletes összhangban vagyunk! És azt is bevallom, nagyon tetszik Nóri kisugárzása. Azonban hogy a színfalak mögött mi történik, lényegtelen. Nem szeretném a magánéletet és a munkát összekeverni, bár elismerem: néha vannak dolgok, amelyeket nem tudunk irányítani”mondta Dávid, aki talán azért nem meri kimondani, hogy ismét boldog, mert a válópere még mindig folyamatban van.

Hogy mi van a két fiatal között, arról hivatalos választ nem kaptunk, az viszont biztos, hogy a zene szenvedélye összehozta őket. Ha a híresztelések nem csalnak, akkor azt is tudni lehet, hogy már több fellépésen is jártak együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek