Starity

Szecsődi Károly egy farmersortban vonaglik

2010. augusztus 04. 05:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híresség szexuális beállítottságát már többször firtatták az újságok. Legújabb videója ismételten találgatásokra adott okot, mivel az énekes két barátnőjével forrónadrágban vonaglott a Free Your Mind című slágerre.

Szecsődi Károly egy farmersortban vonaglik

A Megasztáros Szecsődi Károly szexuális beállítottságát már korábban is többször firtatták az újságok. A helyzet kezdett elcsitulni, de az énekes legújabb videójával újabb találgatásokra adott okot. A Facebookra feltöltött home videóján a Free Your Mind című slágerre vonaglik két barátnőjével. Az énekes úgy gondolja, hogy a pletykákat csak extravagáns viselkedése és kinézete okozza. Tény azonban, hogy különös viselkedése nem segít a pletykák megszűntetésében. Az ex-Megasztárosnak a meleg bloggerrel, Hoolie-val is van közös képe a következő képaláírással: "pózolj, ribanc!". 

Az énekes ismerősei és rajongói is meghökkentek a különös videó láttán, ami vasárnap került fel a közösségi portálra és azonnal nagy port kavart. A híresség a videón egy farmersortban vonaglik és a női banda frontemberét alakítja óriási beleéléssel. A sztárt mélyen érintették a gonosz hangvételű cikkek és így nyilatkozott az esetről:

„Igazából még csak azt sem mondhatom, hogy túl sok alkohol lett volna a dologban. Annyi történt, hogy jól éreztük magunkat, és a Free Your Mind című számára táncoltunk. Akkor jött az ötlet, hogy örökítsük meg, beállítottuk a kamerát, és baromságból felvettük. Az a baj, hogy mostanában bármit felteszek a közösségi oldalra, abból mindig hírt akarnak csinálni. Pedig nem vagyok egy érdekes figura, és a Megasztár óta is eltelt két év, gondolom, a hirtelen jött érdeklődés annak tudható be, hogy most írtam alá egy lemezszerződést.”

Az énekes már többször leszögezte, hogy heteroszexuális. A videót az eset óta törölte. A kép pedig, amin a meleg bloggerrel pózol egy díjátadón készült, ahol több emberrel is készített közös fotót. Erről így nyilatkozott: „A Tolerancia Díjátadó Gálán voltunk júliusban, ahol többen is odajöttek hozzám, hogy közös fotót készítsenek. Androvics K. Balázs is köztük volt. Ő feltette ezt a képet a Facebookra, és lévén egy meleg fiúról van szó, ilyen címet adott neki.”

  twitter 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek