Starity

Lehúzták a kritikusok a Hansel & Gretelt

2013. január 31. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jancsi és Juliska vadóc változata nem nyerte el a kritikusok szívét, de Jeremy Renner vállat von: szerinte ez a film nem a kritikusoknak készült.

hirdetés
Lehúzták a kritikusok a Hansel & Gretelt

A legújabb akciófilm, a Hansel & Gretel: Witch Hunters nem teljesített túl jól a mozipénztáraknál, és a kritikusokat sem győzte meg. A nyitóhétvégén az amerikai mozikban mindössze 19 millió dollárt szerzett, amely mellé számos negatív kritika is érkezett a nézőktől.

Peter Travers a Rolling Stone magazintól hányadéknak nevezte, szerinte ez a „leghosszabb kilencven perc, amit az ember moziban tölt”, míg Richard Corliss a Time magazintól azt állítja, a főszereplőnőnek, Gemma Artertonnak már „megvolt a tizenöt perc hírneve három évvel ezelőtt, a többit nem kell erőltetni”.

Jeremy Rennert azonban nem érdeklik a kritikák, ragaszkodik ahhoz, hogy a film nem a kritikusok számára készült – erről a Sydney Daily Telegraphnek mesélt: „Mindig tudtuk, hogy ez nem a kritikusok kedvence lesz. Csak remélem, az emberek szórakoznak alatta. A segítségével elmenekülhetünk a világtól egy időre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek