Starity

Rihanna bízik Chris Brownban

2013. február 01. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rolling Stone magazin interjújában mesélt Rihanna kettejük múltjáról és jövőjükről. Az énekesnő biztos dolgában, barátai azonban aggódnak érte.

hirdetés
Rihanna bízik Chris Brownban

„Ha hiba volt, akkor az én hibám” – magyarázta Chris Brownhoz fűződő szerelmét az énekesnő a Rolling Stone magazinnak. A 24 éves Rihanna tisztában van azzal, hogy az egész világ róla és Chrisről pletykál: „Nem fogom engedni, hogy mások véleménye akadályozzon az utamon. Akkor inkább a saját szabályaim szerint élek. Ezért én vállalom majd a felelősséget. Ennél egyszerűen fontosabb számomra, hogy boldog legyek.”

Majd folytatta: „Már minden világos számora. Miután évekig fájdalomban és dühben éltem, eldöntöttem, hogy egyszerűen szélnek eresztem az érzéseimet.” Rihanna később azt is elárulta, hogy tisztában van vele, hogy ő és Chris Brown valószínűleg soha többé nem lesznek ugyanolyan hollywoodi álompár, ahogy egykor voltak.

„Az emberek azt hiszik, hogy ha látnak minket a stúdióba menet vagy egy klubban szórakozni, akkor ismernek. De ez valójában nem így van” – magyarázta a barbadosi szépség. Valószínűleg az újságban olvasottak is nagyban hozzásegítik az embereket ahhoz, hogy túl könnyen ítélkezzenek a hírességek felett.


Rihanna a Rolling Stone címlapján – whicdn.com

Bár úgy tűnik, ezúttal valóban minden rendben a két híresség között, valami azért aggasztó. A rajongók és az énekesnő közeli barátai nem titkolják félelmüket, hogy a fiatal énekesnő teljes mértékben „függővé” vált attól az emberől, aki 2009-ben félholtra verte őt.

Az interjúban Rihanna hangsúlyozta: „Soha többé nem fogunk ilyen hevesen vitatkozni. Időközben átbeszéltük ezt a sz*rt, és azóta kölcsönösen többre tartjuk a másikat. Pontosan tudjuk, mit várhatunk a másiktól, és ezt többé nem akarjuk elveszíteni.”

Rihanna teljesen biztos benne, hogy Chris a jövőben példamutatóan fog viselkedni: „Egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy az egész újra megismétlődjön. Teljes biztonsággal állítom, hogy soha többé nem hibázunk ekkorát.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek