Starity

Vanessa Williams: „Én is tátogtam a Super Bowlon”

2013. február 01. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekes-színésznő nemrég beismerte, hogy az 1996-os Super Bowlon ő is playbackkel „énekelte” a nemzeti himnuszt.

hirdetés
Vanessa Williams: „Én is tátogtam a Super Bowlon”

Beyoncé, nem vagy egyedül: Vanessa Williams már előtted megcsinálta! Egy New Orleansban készült interjúban az énekes-színésznő elmondta az omg! Insider riporterének, Kevin Fraziernek, hogy ő is csak imitálta az éneklést, amikor a nemzeti himnuszt kellett előadnia az 1996-os Super Bowlon.

„Whitney [Houston] már elénekelte előttem, és a csatorna azt akarja, hogy újra vedd fel előre, így újraveszed előre a zenekarral – magyarázta a Született feleségek egykori sztárja. – Elkészíted a dalt. Aztán, amikor itt az idő, playbacket használsz, mert körülötted zúgnak a repülők, mögötted a tüzijátékok, és azt akarod, hogy a hangzás tökéletes legyen. És a csatorna ezt kéri tőled. Nem létezik, hogy egy teljes zenekar élőben ott legyen a pályán, márpedig a csatorna ezt akarja.”

Williams előadása azon a napon – mielőtt a Dallas Cowboys 27–17-re megverte a Pittsburgh Steelers csapatát – egyúttal tisztelgett a Challenger űrsikló személyzete előtt is, akik 10 évvel azelőtt mind meghaltak, amikor az űrjármű felrobbant. „Életem egyik legfontosabb pillanata volt. És amikor kimész arra a pályára, tengernyi ember és szín vesz körül. Szürreális és hatalmas dicsőség is egyben!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek