Starity

Ashton Kutcher a tökéletes Steve Jobs

2013. február 02. 12:12   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jobs alteregójára bukkantak a rendezők a sztárvilágban – Ashton lelkesebb a szerep miatt, mint valaha.

hirdetés
Ashton Kutcher a tökéletes Steve Jobs

2013 áprilisában mutatják be a várva várt filmet jOBS címmel, amely Steven Jobs, a számítástechnika egyik úttörőjének lenyűgöző és inspiráló életútjáról szól, kezdve attól, hogy otthagyja a főiskolát, egészen addig, míg cége, az Apple a XX. század egyik legjelentősebb informatikai vállalkozásává növi ki magát.

Jobs 1985-ben hagyta el – nem teljesen önszántából – az Apple vállalatot, amely egy internetes hatalmi harchoz vezetett John Sculley üzletvezetővel. 1997-ben tért vissza.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a film főszerepét Ashton Kutcher kapta, aki hatalmas – talán eltúlzott – lelkesedéssel várta a forgatást, hiszen a Jobs által is alkalmazott diéta rossz hatással volt szervezetére.

„Ez egy valóra vált álom. Ez az ember életem bálványa. Ő egy látnok, egy művész – nyilatkozta Kutcher az általa alakított feltalálóról, majd folytatta: Mindkettőnkben ég a fékhetetlen tudásvágy, ha a technikáról van szó. Steve volt a férfi, aki elbukott, majd rögtön visszaült a nyeregbe, hogy tovább folytassa. Ehhez igazán sok bátorság kell.”

Úgy tűnik, Kutcher nem csupán lelkesedése miatt lesz tökéletes főszereplője a Jobs életének emléket állító filmnek, hiszen a színész nemrégiben töltött fel Twitter-oldalára egy képet, mely nem csupán a modern sminktechnika miatt egészen döbbenetes.


Fotó: viply.de

Ugyan a képélesség miatt nyilvánvalóan látszik, hogy melyik Ashton arca, mégis egészen páratlan hasonlóságot látunk a két ember között. Az interneten terjengő fotókon is látható, hogy a rajongók is felfedezték már, a fiatalkori Jobs és Kutcher közötti hasonlóságot. Úgy tűnik, a rendezőknek szerencséjük volt, hiszen Jobs alteregójára bukkantak a sztárvilágban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek