Starity

Taylor Swift jó ideig nem akar szerelmes lenni

2013. február 01. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok kudarcba fulladt kapcsolata után a country-csillag most jó ideig hanyagolni fogja a randevúkat.

hirdetés
Taylor Swift jó ideig nem akar szerelmes lenni

Taylor Swift manapság inkább magánéletével kerül a középpontba, mintsem zenei karrierjével, hiszen ott volt többek között Joe Jonas, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy és legutóbb Harry Styles, akikkel hosszabb-rövidebb ideig alkotott egy párt, azonban utánuk csak a csalódás maradt, így a számtalan rosszul végződött kapcsolat után és a rosszindulatú pletykák miatt most úgy döntött, jó ideig nem fogja randizásra adni a fejét.

„Zavarban van amiatt, ahogyan az emberek reagálnak a kapcsolataira, de őszintén úgy hiszi, hogy mindig a férfiak hibáztak. Úgy érzi, most kicsit rá kell lépnie a fékre és nem kellene most egy jó ideig belevágnia egy komoly kapcsolatba, így az emberek elfelejtik majd a zűrös múltját” – árulta el a 23 éves énekesnő egy barátja a HollywoodLife-nak.

Taylort nagyon rosszul érintette a sok szidalmazó komment és úgy érzi, mindenki ellene fordult, ezért és a One Direcion szívtiprójával való szakítás miatt is állítólag már az összeomlás szélén áll, így tényleg a randimegvonás lenne a legjobb lépés számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek