Starity

Ximena Navarrete főszerepet kap?

2013. február 04. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb hírek szerint a 2010-es Miss Universe hamarosan színésznőként debütál Salvador Mejia legújabb telenovellájában, William Levy partnereként.

hirdetés
Ximena Navarrete főszerepet kap?

Folynak a találgatások Salvador Mejia legújabb telenovellájának női főszerepét illetően. Decemberben még az a hír járta, hogy a La tempestad (A vihar) feldolgozásának főszereplőnője a Teresa sztárja, Angelique Boyer lesz, azonban mostanra úgy tűnik 2010-es Miss Universe, Ximena Navarrete a legesélyesebb a szerepre.

Ximena még nem szerepelt színésznőként a képernyőn – bár 2011-ben megkeresték egy szerepajánlattal, a projektet törölték – azonban nem ő lenne az első mexikói szépségkirálynő, aki később színésznőként is befutott. Jacqueline Bracamontesről például csak kevesen tudják, hogy 2000-ben elnyerte a Miss Mexico címet, mellyel elindult a karrierje.

Az, hogy a 24 éves lány lesz-e az Árva angyal sztárjának partnere, még egyáltalán nem biztos, a másik nagy esélyes a szerepre a Mindörökké szerelem című sorozat főhősnője, Silvia Navarro. A sorozat forgatásai májusban kezdődnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek