Starity

Rihanna újabb tetoválást villantott

2013. február 05. 11:11   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna immáron körülbelül a 19. tetoválását varratta nemrég. A minta jelentése természetesen tökéletesen passzol hozzá.

hirdetés
Rihanna újabb tetoválást villantott

A fiatal barbadosi énekesnő ezúttal nem egy újabb patália által került a címlapokra. Nemrégiben elkezdte a Stay című dalához forgatni a zenei klipet, most viszont egy új tetkót újított be.

Eddig csupán két-három kép jelent meg a sorozatból, ám most fény derült további képekre is, mely egyikén tisztán látszik, hogy Ririnek sikerült teljes titokban varratnia egy vadonatúj testdíszt. A tetoválás Nefertitit, az ókori egyiptomi királynét ábrázolja, ő szimbolizálja a női szépséget, más fordításban alkalmazzák rá az „a szépség megérkezett” kifejezést.

Üzenetét ismerve teljesen érthető, hogy emellett döntött, hiszen a dalospacsirta a női szépség egyik megtestesítője, több millió fiatal lány szeretne úgy kinézni, mint kedvencük, Rihanna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek