Starity

Tiltakozik a PETA Beyoncé bőrruhája ellen

2013. február 06. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Super Bowlon történt fellépés nem aratott osztatlan sikert, az állatvédők tiltakoznak Beyoncé akkor viselt ruhája ellen.

hirdetés
Tiltakozik a PETA Beyoncé bőrruhája ellen

Február 3-án Beyoncé fergeteges előadást nyújtott az amerikai sporteseményen, a Super Bowlon. Ezek után nem is volt kétes, hogy a 31 éves énekesnő még mindig tud énekelni, és még mindig az egyik legjobb.

A szuperszexi miniruha, amiben Beyoncé a félidőben fellépett és szórakoztatta közönségét, igazából pitonbőrből készült, és a divatszakma egyik kevésbé ismert arca, Rubin Singer New York-i divattervező készítette erre az alkalomra.


Fotó: Getty Images

Természetesen ezt a PETA aktivistái nem hagyhatták szó nélkül: „Ha Beyoncé látna néhány videót az állatkínzásról, biztosan soha többé nem venne fel olyasmit, ami kígyók, gyíkok, nyulak vagy más állatok fájdalmas halála árán készülhetett el.”

Ebben az esetben a PETA nem téved. Pitont ugyanis általában élve szokás megnyúzni. Ahhoz, hogy az élő állatot előkészítsék a nyúzásra, több liter vizet vezetnek át az állat gyomrán, így a kígyó bőrének viselése valóban kegyetlen dolog.

A nagy kérdés csupán az, hogy a hatalmas tiltakozás miért csak az USA talán legnagyobb sporteseménye után kezdődött, mikor köztudott, hogy Beyoncé előszeretettel visel fellépései közben bőr- és szőrmeruhákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek