Starity

Kristen Stewart ismét találkozgat Rupert Sandersszel?

2013. február 07. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már majdnem biztos, hogy Sanders és felesége végleg búcsút intenek egymásnak. Kérdés, hogy mi jön még ezek után?

hirdetés
Kristen Stewart ismét találkozgat Rupert Sandersszel?

Az amerikai InTouch ezen a héten jelentette, hogy Kristen Stewart és Rupert Sanders ismét együtt múlatják az időt. Kristen (ex)pasija mindeközben semmit sem tudva forgatja Ausztráliában új filmjét, a The Rovert.

Nemrég olyan híreket hallottunk, hogy Kristen elhanyagolva érzi magát, ezért szerelmes levélben könyörög Robert bocsánatáért, aki – újabb pletykák szerint – már Jennifer Lawrence színésznőnek csapja a szelet. Úgy tűnik, mégsem volt még elég a sajtónak a Twilight-széria sztárpárosának botrányos magánéletéből.

A rövid ideig tartó „tapintatlanság” a családja felé, vagy még inkább a könnyen jött figyelem Sanders házasságába került. Ugyanis felesége, Liberty Ross a múlt héten adta be a válókeresetet. Így Sanders és Stewart akár minden titkolózás nélkül is vigasztalódhatnak egymás karjaiban. Igaz, az, hogy most épp egymás társaságára vágynának, elég abszurd ötlet.


csmonitor.com

Egy forrás mégis azt jelentette a sajtónak: „Kristen momentán nagyon sebezhető. Rupert akkoriban abszolút el volt tőle ragadtatva. Nem csodálkoznék azon, ha ismét felvenné vele a kapcsolatot.”

Az InTouch megpróbálja kinyomozni, hogy a kapcsolatról adott tudósítást pontosan kinek köszönheti, ám ez valójában nem is fontos. A lényeg, hogy a közeljövőben ismét nehézségek elé néz majd, hiszen rossz híre, miszerint „házasságtörő”, ismét visszatér. Mindemellett már mellékes, hogy Robert Pattinsonnal való kapcsolatának valószínűleg végleg vége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek