Starity

Zöld hajszínre váltott Lady Gaga

2013. február 07. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga a barna hajat hátrahagyva új színnel hódít - méghozzá zölddel.

hirdetés
Zöld hajszínre váltott Lady Gaga

Lady Gaga lenyűgöző hangja mellett mindig is ismert volt extravagáns stílusáról. A karrierje legelején még természetes színű, barna volt a haja, aztán szőkére váltott. Időközben jött sárga, kék, rózsaszín, illetve a szőkébe mindenféle színű tincsek kerültek, amik nem maradtak az énekesnő hajában sokáig.

2012-ben, a Born This Way-korszak lezárultával azonban az Americano énekesnője visszatért eredeti, barna hajkoronájához, melyben azért meghagyott egy szőke tincset is. Ez tartós volt, igaz, hogy időközben megszabadult a haja felétől Terry Richardson divatfotós előtti tisztelgésként, de az persze idővel visszanőtt.

A sztár most azóban ismét beújított. Csütörtökön éjfélkor kiposztolt egy képet rajongói közösségi oldalára, a LittleMonsters.com-ra, ahol bemutatta zöld frizuráját. Mivel közeleg Gaga új „érája”, az ARTPOP-korszak, valószínűre vehetjük, hogy a pop koronázatlan királynője zöld hajjal fog a borítón szerepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek