Starity

Együtt dolgozik Jim Sturgess és Kristen Stewart

2013. február 08. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő Elizabeth Banks oldalán csatlakozott a filmhez, amely egy fetisiszta tervezőről szól.

hirdetés
Együtt dolgozik Jim Sturgess és Kristen Stewart

Kristen Stewart és Elizabeth Banks csatlakozott Steven Shainberg legújabb filmjéhez, mely a The Big Shoe címet viseli, nemrég pedig azt is megerősítették, hogy Susan Sarandon játssza a basáskodó anyát, Irene-t. A történet szerint felbérel egy terapeutát, hogy foglalkozzon a fetisiszta fiával, Nate-tel, akit az Egy nap sztárja, Jim Sturgess alakít.

„A The Big Shoe megadja annak a lehetőségét, hogy felfedezzünk egy játékos, romantikus, szexi és intim kapcsolatot, akárcsak A titkárnő című filmben. Azóta a film óta nem került a kezembe olyan forgatókönyv, amely tökéletesen reprezentálná ezt a fajta kapcsolatot, a humor és az erotika efféle keverékét” – nyilatkozta a rendező.

Steven hozzátette, izgatott, hogy olyan színészekkel dolgozhat együtt, mint Jim Sturgess, Kristen Stewart és Elizabeth Banks, akik képesek magasabb szintre emelni a történetet. A forgatások június 17-én kezdődnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek