Starity

Whitney Houston viaszszobrokat kapott

2013. február 08. 17:05   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Madame Tussaud-panoptikum négy viaszszobrot állított az énekesnő emlékére, amelyek karrierjének különböző állomásait mutatják be.

hirdetés
Whitney Houston viaszszobrokat kapott

Idén februárban lesz egy éve, hogy az énekesnő örökre eltávozott közülünk. A Madame Tussaud-panoptikum e szomorú alkalomból szeretne megemlékezni a díváról négy különleges szoborral. A New York-i Times Square-en lévő panoptikumban egy különleges est folyamán mutatták be az elkészült műveket. Természetesen az énekesnő tetvérei és édesanyja is tiszteletét tette és elismerően nyilatkoztak a szobrokról.

„Óriási megtiszteltésnek vettük, mikor felkerestek, hogy négy szobrot készítenének Whitney-ről, 30 éves karrierje meghatározó pontjairól” – mondta volt menedzsere és sógornője, Pat Houston. Azt is hozzátette, hogy nagyon izgatottak voltak az eredmény miatt, hiszen ezzel akarták megörvendeztetni a rajongókat, és szerették volna, ha mindenkinek elnyeri a tetszését a négy mű.

A négy szobor egyike az 1988-as világsláger, az I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me) videoklipjét idézi. A másik Whitney 1991-es Super Bowl-fellépését mutatja, ahol az énekesnő énekelhette a nemzeti himnuszt. Természetesen nem maradhatott ki a Több, mint testőr című filmben lévő jelmez sem, amely Whitney karrierjének egyik legmeghatározóbb időszaka volt. Aztán egészen 2009-ig ugrottak a készítők, hogy az I Look To You albumhoz készített fotósorozat egyik képét öntsék viaszba.

A panoptikum 200 éves múltra tekint vissza, azonban ez az első alkalom a történetében, hogy egyszerre négy szobrot készítsenek ugyanarról az előadóról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek