Starity

Sztárok, akik hazudtak a korukról

2013. február 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik igyekeztek fiatalabbnak mutatkozni – sikertelenül.

hirdetés
Sztárok, akik hazudtak a korukról

Annak ellenére, hogy olyan világban élünk, ahol a sztároknak nem lehetnek titkai, elcsodálkozunk, hogy vannak, akik még hazudnak a korukról, hogy fiatalabbnak mutatkozzanak.

Nicole Scherzinger

Nicole még 2008-ban hazudta azt, hogy 28 éves, miközben 30. születésnapja előtt járt. A Pussycat Doll tehát idén tölti be 35. életévét. Nicole nem bánta meg a hazugságot, később ezt nyilatkozta: „Bárcsak azt mondtam volna, hogy 27 éves vagyok!”

Eminem

A rapper 1999-ben nyilatkozta azt Howard Stern műsorában, hogy 24 éves, pedig akkor 27 volt. Mivel mára mindenki ismeri a nevét, már nem tagadhatja korát: idén októberben lesz 41 éves.

Nicki Minaj

Nicki Minaj tavaly véletlenül egy verekedésbe keveredett, és egy rendőrségi jelentés leplezte le az igazi korát. Addig azt mondta mindenkinek, hogy 26 éves, miközben idén tölti be a 31-et.

Geri Halliwell

Ginger Spice még az együttes első albumának megjelenésekor azt nyilatkozta, hogy 21 éves, holott 25 volt akkoriban. Ezért Gerit elkezdték Old Spice-nak nevezni. Azóta néhányszor már megünnepelte a 30. születésnapját. A Spice Girl 41 éves lesz idén.

Beyoncé

Beyoncé koráról már a Destiny's Child felbukkanása után keringtek pletykák. Az énekesnő azt állította, hogy 1981-ben született, de egy anyakönyvi kivonat mást állít: azt, hogy a sztár 1974-ben született. Ez azt jelenti, hogy Honey B idén lesz 39 éves.

Nelly

Nelly 11 évvel ezelőtt felkerült egy listára, ami a leghelyesebb, 25 év alatti férfiakat állítja sorrendbe. Nelly ekkor azt mondta, hogy 25 éves, de kiderült, hogy 28. 1974-ben született, vagyis 2013-ban lesz 39 éves.

Jennifer Lopez

Jennifer bűne talán a legmegbocsáthatóbb, hiszen csak egy évet vont le az életkorából. Azt mondta, hogy 1970-ben született, pedig '69-ben. Ez azt jelenti, hogy 44 éves lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek