Starity

Közös dalt készít Lucy Hale és a Gloriana?

2013. február 09. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban Lucy Hale és a Gloriana ugyanakkor voltak a stúdióban, így elképzelhető, hogy együtt dolgoznak.

hirdetés
Közös dalt készít Lucy Hale és a Gloriana?

Lucy Hale első önálló nagylemeze köztudottan countryalbum lesz, így nem lepődnénk meg azon, ha a Pretty Little Liars és a Kőgazdagok című sorozatokból ismert színészénekesnő egy countryelőadóval készítene duettet.

Nemrég az Amerikában egyre népszerűbb countryzenekarral, a Glorianával volt ugyanakkor a stúdióban. Az együttes egyik tagja, Rachel Reinert feltöltött ugyanis egy fotót az egyik közösségi oldalra, amelyen ő és Hale kisasszony láthatóak, és a következőt írta a fotóhoz: &bdquo Lucy Hale-lel. Olyan szórakoztató a stúdióban.”

Persze ez önmagában még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az említett előadók együtt dolgoznának, hisz az is lehet, hogy csak egyszerűen ugyanabban az időben voltak ugyanott. Lucy mellett ugyanis a Gloriana is lemezt készít, hisz aktuális, A Thousand Miles Left Behind című albumuk népszerűsítése mellett egyre több időt töltenek a stúdióban is, új dalok felvételének céljából.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek