Starity

Rachel Weisz és Daniel Craig megcsalják egymást

2013. február 09. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rachel és Daniel egy csalárd házaspárt játszik a Broadway egyik legújabb színdarabjában.

hirdetés
Rachel Weisz és Daniel Craig megcsalják egymást

Tavasszal érkezik a Broadway színházába az a darab, melyben Daniel és Rachel egy házaspárt „játszik”. A műben a Betrayal névre hallgató házaspárt alakítják, s ez maga a darab címe is, melyet egyébként 1978-ban írt Harold Pinter. A brit művész nemcsupán drámaíró, költő és forgatókönyvíró volt, de emellett színész, rendező és polgárjogi aktivista is. Sajnálatos módon 2008-ban elhunyt.

A darabról annyit már biztosan tudunk, hogy Daniel egy Robert nevű könyvkiadó bőrébe bújik, Rachel pedig az ő felesége, Emma szerepét kapta, aki egy művészeti galéria vezetője. Emma Robert egyik barátjával keveredik intim viszonyba, Jerryvel, aki egy irodalmi ügynök. Sajnos azt még nem tudjuk, ki alakítja majd a szeretőt, Jerryt.

Az teljesen biztos, hogy a rendező nem kisebb ember, mint Mike Nichols, aki remek szaktekintély a filmiparban. Ő rendezte például '66-ban az öt Oscar-díjat nyert – 13 jelölésből – Nem félünk a farkastól című filmet. De olyan Oscar-díjas munkákat is köszönhetünk neki, mint a Dolgozó lány és a Diploma előtt. Ha Rachel és Daniel valóban együtt állnak színpadra, az biztosan hatalmas lesz, ilyen kiváló rendezővel pedig tuti siker!


zeynepsever.com

Rachel a legújabb brit Harper's Bazaar című magazin márciusi számának címlapján szerepel. A házaspár érthető módon nem szívesen beszél magánéletéről. Az viszont köztudott tény, hogy a Dream House forgatásán ismerkedtek össze. A Betrayal lesz egyébként kettejük első közös színpadi szerepe, s nagyon reméljük, hogy ebben az esetben sem a darab fogja inspirálni az életet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek