Starity

Dakota Fanning is csatlakozik az Every Secret Thing stábjához

2013. február 10. 18:06   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dakota Fanning és Danielle Macdonald is szerepet kaptak a Laura Lippman regénye alapján készült filmben.

hirdetés
Dakota Fanning is csatlakozik az Every Secret Thing stábjához

A héten került bejelentésre, hogy Diane Lane és Elizabeth Banks mellett Dakota Fanning és Danielle Macdonald is csatakoznak az Amy Berg által rendezett Every Secret Thing stábjához.

A film két tizenegy éves lányról szól majd, akiket megvádolnak egy kisbaba meggyilkolásával, és börtönbe kerülnek tizennyolc éves korukig. Kiengedésük után a gyerekek eltűnnek, és amint a rendőrség rájuk irányítja figyelmét, előtérbe kerül a korábbi gyilkosságot övező rejtély is.

Dakota és Danielle játsszák majd a 18 éves lányokat, Diane Lane pedig egyikük édesanyját alakítja majd, egy olyan nőt, aki már régóta tudja, hogy lánya tehetséges hazudozó. Elizabeth Banks lesz az ügy vezető rendőrnője, aki mindemellett érzelmileg is érintett benne.

Amy Berg, a rendező dokumentumfilmjei miatt kritikailag már elismert, ám várhatóan ezzel debütálhat szélesebb körben. A film egyébként Laura Lippman regénye alapján készül, és a forgatások március 25-én kezdődnek, New Yorkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek