Starity

A Grammy legjobb és legrosszabb ruhái

2013. február 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben bemutatjuk az idei Grammy-díj-átadó legkáprázatosabb és legpocsékabb ruháit.

hirdetés
A Grammy legjobb és legrosszabb ruhái

Az idei Grammy-díj-kiosztón szebbnél szebb sztárok vonultak végig a vörös szőnyegen. Gyakori választásnak bizonyult a fekete, de voltak olyanok is, akik csupa tarka ruhába bújva igyekeztek lehengerelni a nézőket – sikertelenül. Cikkünben bemutatjuk az est legszebb és legrosszabb ruha-összeállításait, kezdve a legjobbakkal.

Alicia Keys

Az R&B-énekesnő kihívó, de elegáns Azzedine Alaia-ruhakölteményt választott a Grammyre, amelyhez Jimmy Choo-cipőt és Lorraine Schwartz-ékszereket társított.

Beyoncé

Ez a fekete-fehér Osman-ruha rendkívül elegáns, hozzá Jimmy Choo-cipőket és Lorraine Schwartz-ékszereket párosított. A megjelenése most is kifogástalan.

Carly Rae Jepsen

A fiatal énekesnő egyszerűen káprázatosan festett ebben a Roberto Cavalli-estélyiben, a hosszú uszály most egyáltalán nem előnytelen. A ruhához Jerome C. Rousseau-tól választott cipőt, és H. Stern-ékszerekkel koronázta meg az összhatást.

Carrie Underwood

Roberto Cavalli fantasztikus estélyije úgy áll a countryénekesnőn, mintha ráöntötték volna. Minden szem rászegeződött, egyszerűen káprázatosan fest!

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja egy fekete Amen-dzsekit viselt Langston-pólóval, a nadrágot a Birdtől kölcsönözte, a cipő Giuseppe Zanottit illeti, míg a retikül Stark Brilliance kollekciójából való. Az arannyal díszített dzseki miatt merész, de Kaley-n remekül áll.

Katy Perry

Az énekesnő kissé szolidabbra vette a figurát, egyszínű algazöld – ám mélyen dekoltált, hímzett nyakpántú Gucci-estélyiben jelent meg.

Nicole Kidman

A színésznő férjével, Keith Urbannal érkezett a gálára – akinek megjelenése szintén kifogástalan volt. Nicole egy gyönyörű arany Vera Wang-ruhába bújt, amelyhez L’Wren Scott-cipőket választott Fred Leighton-ékszerekkel. A táska Roger Vivier-t illeti.

Rihanna

Azzedine Alaia-ruhában lépett a vörös szőnyegre, s noha merészebb ruhakölteményre számítottunk, Riri levett a lábunkról! Az ékszerek Neil Lane-től valók, a cipőket pedig Manolo Blahnik tervezte.

Taylor Swift

Pallasz Athénét idézi a countryénekesnő ebben a J Mendel-ruciban, amelyhez Jimmy Choo-cipőket választott. A fülbevaló és a karkötő Lorraine Schwartzot illeti, a gyűrű pedig az Ofiráé.

A legrosszabb ruhák:

Lila Downs

Ajjaj. Nem tudjuk, mit gondolt Lila, mikor tükörbe nézett, de ez az összeállítás borzasztó, még a kendő nélkül is. Igazi őslakos indiánként fest – a tarka ruhán kívül a két copfba font haja is rájuk emlékeztet.

Kimbra

Az énekesnő Gotyéval érkezett a vörös szőnyegre, de ebben a ruhában úgy fest, mint akit félúton megtépett egy rottweiler. A kevesebb néha több: ez a rengeteg tüll visszataszító hatást kelt.

Florence Welch

Az énekesnő sem épp visszafogott stílusáról ismert, így ezt elnézzük neki, a ruha rendkívül sajátos, és semmiképpsem gálára való. Olyan, mintha smaragdszoborba öntötték volna.

Estelle

Ezzel most mellélőtt. Irdatlan sok motívum található a ruhán, amelytől begolyózik az ember szeme. A Brian Atwood-cipőkkel, a Judith Leiber-tatyóval és a Royal Asscher-, illetve Stephen Webster-ékszerekkel viszont nincs gondunk.

D'Manti

Mintha hínár ragadt volna az énekesnő testére! Félig sellőt, félig hálóba ragadt fürdőző nyaralót idéz D'Manti ebben az összeállításban, amely semmiképp sem előnyös.

Adele

Az énekesnő egy Valentino-tervezte ruhában jelent meg, de a hímzés túl gazdag, egy falvédőnek hamarabb elnéznénk ezt a maxidresszt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek