Starity

Avril Lavigne kiválasztotta következő kislemezét

2013. február 14. 11:11   |   Szerző: blackstar15

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, már nem kell sokat várni Avril Lavigne ötödik albumára, hiszen február 7-én a Twitteren keresztül osztotta meg az album első kislemezének a címét.

hirdetés
Avril Lavigne kiválasztotta következő kislemezét

A kanadai sztár, Avril Lavigne még 2012 áprilisában jelentette be, hogy dolgozik következő albumán, a kiadója pedig azt mondta, hogy 2013 legelején jelenik meg, ám azóta semmi információ nincs a lemezről. Február 7-én viszont a következőt csiripelte a Twitteren: „Jó hír... Kiválasztottam az első dalt... Here's To Never Growing Up!”

Az album megjelenéséről egyelőre nincs információ, azonban a rajongók már tűkön ülve várják a korongot. Ráadásul az énekesnő 2013-ra ígért egy új turnét is, ami az albumot promótálja majd. A lemezen közreműködött többek között vőlegénye, Chad Kroeger, továbbá nagy valószínűséggel lesz rajta egy duett Marilyn Mansonnal is.

Avril legutóbb 2011 tavaszában jelentkezett új CD-vel, mely négy év kihagyás után jelent meg, Goodbye Lullaby címmel. Azóta ruhamárkáján, az Abbey Dawon dolgozik, és egyes pletykák szerint be akar törni a filmiparba is, így meghallgatásokra jár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

új lemez Avril lavigne
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek