Starity

Lakatos Levente meztelenkedik saját regénye borítóján?

2013. február 14. 09:09   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elárasztották a budapesti metrókocsikat Lakatos Levente regényeinek hirdetései. A legnagyobb feltűnést a LoveClub című kötet borítója keltette, sokan azt feltételezik, a képen szereplő félmeztelen fiú maga az író.

hirdetés
Lakatos Levente meztelenkedik saját regénye borítóján?

Február elején jelentek meg Lakatos Levente új, szexi borítóba öltöztetett regényei. Az erotikus hatású fedlapok kisebb felháborodást keltettek a közösségi oldalakon, többen méltatlankodtak a félmeztelen modellek láttán. Az ügy kapcsán a szerző saját Facebook-oldalán arról írt, nem érzi problémásnak a designváltást, sőt, ízlésesnek tartja a borítókat. Az ellenkezés először alábbhagyott, aztán átfordult valami egészen másba.

Néhány napja ugyanis elárasztották a budapesti metrókocsik ablakait Levente könyvéinek reklámjai. A legnagyobb feltűnést a LoveClub keltette, az író – mint ahogy azt a Facebookon szintén közzé tette – folyamatosan kapja a kérdést: az ő teste szerepel a borítófotón? A modellnek ugyanis csak a felsőteste látszik a képen.

A felvetés jogos, a közelmúltban ugyanis készült Leventéről egy félmeztelen fotósorozat, melyből néhány képet már láthattak is az olvasói. A szerző egyébként nem adott egyértelmű választ a kérdésre, de mivel korábban a „LoveClub” szóösszetételt a csuklójára tetováltatta, talán szereti annyira a könyvet, hogy ő maga álljon modellt a fedlaphoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek