Starity

Halálos fenyegetéseket kap Alyson Hannigan

2013. február 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így jártam anyátokkal sztárját hónapok óta halálos fenyegetések érik: egy férfi azzal riogatja: elkapja egy sikátorban, megerőszakolja, és eljuttatja a túlvilágra.

hirdetés
Halálos fenyegetéseket kap Alyson Hannigan

Durva fenyegetéseket kapott Alyson Hannigan, ami miatt egy Los Angeles-i bírósághoz fordult. A bíró ideiglenes távoltartási végzést ítélt a 43 éves John Hobbsnak, akit nemrég engedtek ki egy elmegyógyintézetből, s úgy fest, ezzel óriási hibát követtek el, mivel a színésznőt és családját fenyegeti az interneten keresztül.

A sorozatsztár állítja, az elmúlt két hónapban a férfi, egy New Hampshire-i lakos számos fenyegető üzenettel bombázta őt és családtagjait különféle weboldalakon. Ő maga sosem találkozott Hobbsszal, de nem is szeretne, mivel leveleiben azt állítja, bevonszolja egy sikátorba, megerőszakolja, majd átküldi őt a túlvilágra.

A rendőrség felkereste a férfit lakhelyén, aki beismerte cselekedeteit megbánás nélkül, viszont továbbra is meg akarja találni Alysont. A hivatalnokok szerint „Hobbs egy alternatív valóságban él”, és legszívesebben visszajuttatnák a kórházba. A távoltartási végzés vonatkozik férjére, Alexis Denisofra és két gyermekükre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek