Starity

Ximena Navarrete főszerepet kapott

2013. február 17. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ximena Navarrete megkapta élete első szerepét, mely egyúttal főszerep is: ő lesz a La Tempestad főhősnője.

hirdetés
Ximena Navarrete főszerepet kapott

Nemrég még arról írtunk, Ximena Navarrete esélyes a La Tempestad női főszerepére, de most már biztos: ő kapta meg a szerepet Salvador Mejía új készülő novellájában, William Levy mellett. Ximenának a színészet nagyon új még, hiszen eddig modellként dolgozott: 2010-ben ő lett a világ szépe, majd 2012-ben kipróbálhatta magát műsorvezetőként is, hiszen ő volt Jacqueline Bracamontes és Alan Tacher társa a TVyNovelas gálán.

„Ő Ximena Navarrete, aki keményen dolgozik a céljaiért. Jelenleg is színészetet tanul a CEA-ban. Nagyon nehéz döntés volt, ami a főhősnőjelölteket illeti, ugyanis Silvia Navarro is nagyon tehetséges, és jó volt a kémiája Williammel” – nyilatkozta a producer a napokban.

A korábbi hírekkel ellentétben a forgatásokat nem májusban kezdik, hanem március 4-én, méghozzá Veracruzban. A történet szerint a női főszereplő egy gazdag birtokos, míg a férfi főszereplő hajóskapitány lesz.

A novellában tehát Ximena Navarretén és William Levyn kívül szerepet kapott még: Daniela Romo, César Évora, Iván Sánchez, Alfonso Herrera és Diana Bracho is.


Salvador Mejía (producer), Ximena Navarrete, Mónica Miguel (forgatókönyviró) és William Levy

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek