Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Vanessa Hudgens

2013. február 16. 00:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb cikksorozatunk első részében az egykori Disney-csillag öt legjobb és öt legrosszabb címlapfotóját mutatjuk be nektek.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Vanessa Hudgens

Amikor egy-egy magazin interjút készít egy sztárral, gyakran fotósorozatot is készítenek a beszélgetés mellé, mitöbb ez esetben általában az adott lap borítóján is az a híresség szerepel. Ezek a címlapfotók és fotózások általában tökéletesre sikerülnek, hála a világhírű fotósoknak és photoshop-bajnokoknak, akik hibátlanra varázsolják a modellt. Azonban nem mindig sikerül kitűnően a munka és a megjelenést követően már semmit sem lehet tenni a javítás érdekében. Cikksorozatunk első részében a Disney egykori sztárjának öt legjobb és legrosszabb címlapfotóját vesézzük ki.

A legjobb címlapfotók:

Harper's Bazaar – 2012/December

Tavaly decemberben pózolt Vanessa az arábiai Harper's Bazaar oldalain egy hihetetlenül dögös fotózás keretein belül. A főoldalon egy gyönyörű fekete Dolce & Gabbana ruhában és piros magassarkúban, erős sminkkel látható egy igazi dráma királynőként. A sorozat további képein viselt még többek között Gucci, Prada, Lanvin és Carven-darabokat is.

Glow – 2012/Winter

Ugyancsak a tavalyi év decemberében volt látható a kanadai Glow magazin téli számában, azonban teljesen más, angyali szerepben. A hófehér háttérhez fehér, letisztult Blumarine-ruhában és halvány sminkkel kapták lencsevégre az ifjú színésznőt.

Shape – 2011/April

Nessa két éve a Shape magazin kedvéért ledobta ruháit és mindössze egy halvány rózsaszín bikiniben és egy barna kardigánban állt a kamera elé, megmutatva tökéletes alakját, sőt hasán még néhány kockát is megvillantott.

Glamour – 2010/August

A hazánkban is sikeres magazin amerikai változata még 2010-ben kérte fel Hudgenst. A fotósorozat igen változatosra sikeredett, hiszen a szexi ruhák és a vad smink mellett néhány képen, köztük a címlapon is kiscicák is helyet kaptak, akik a szépséggel együtt teljesen elvarázsolták az olvasókat.

InStyle – 2009/July

Az InStyle magazin egyszerűen odáig van Vanessáért, hiszen számtalan számukban helyet kapott. Mi most a 2009-es júliusi kiadást választottuk, melyhez egy sokszínű és lélegzetelállító képsorozat készült. A fotós hihetetlennek és gyönyörűnek írta le modelljét és a közös munkát egyszerűen fantasztikusnak nevezte.

A legrosszabb címlapfotók:

Flaunt – 2008

A Flaunt magazin különleges éjszakai fotósorozata nem éppen előnyös külsővel ábrázolja a színésznőt. A furcsa megvilágítások, fényhatások, az erős smink és a sötét ruhák inkább horror filmbe illő hatást keltenek az egyébként bájos és gyönyörű V-ről.

Self – 2009/May

A Self szerkesztői kissé túlzásba estek, amikor a májusi számhoz készült fotósorozat képeit javítgatták, ugyanis Vanessa arcát néhány fotón szinte felismerhetetlenné retusálták. A címlapra azonban szerencsére nem olyan képet tettek, amin ne lehetne felismerni és alakját sem csonkították meg annyira.

Cosmo Girl - 2008/August

A Cosmo Girl embereinek keze is megszaladt egy kicsit a High School Musical dalospacsirtájának fotóján. Ha az előző címlapnál azt mondtuk, hogy néhány képnél szinte fel sem lehet ismerni, akkor most azt kell, hogy mondjuk, teljesen eltűntették jellegzetes vonásait. Bőrszínét szoláriumos narancssárgára színezték át, arcára ránézve pedig ki sem találnánk, hogy valóban Vanessa szerepel a fotón.

Caras – 2009/June

Ezen lapnál is a photoshop áldozatául esett Nessa. Bőrének barnaságára ismét csak rásegítettek egy „kicsit”, mitöbb arcánál még jobban meglódult a szakembereknek nevezett illetők keze. A többi fotót ennyire nem retusálták át, hiszen a címlapon arca sem a legfelismerhetőbb állapotban van.

Cosmo Girl – 2008/November

Ismét csak a Cosmo Girl egyik számához értünk, melyen nem is lenne akkor probléma, hiszen bőrszíne végre megmaradt eredeti tónusában, de arcát túlsimították – nem mintha annyira lenne mit egyengetni rajta, hiszen babaarca makulátlan, a ráncokhoz pedig még fiatal. Ezek alapján felfoghatatlan miért kellett ennyire eltusolni a vonásait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek