Starity

Mennyi az annyi? — avagy a sztárok valódi méretei

2013. február 19. 19:07   |   Szerző: Miss Vettel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tökéletesnek hatnak a lemezborítókon, a filmvásznon, a vörös szőnyegen... de vajon hány kiló a valóságban Lady Gaga, és vajon milyen magas Khloe Kardashian? A cikkből kiderül!

hirdetés
Mennyi az annyi? — avagy a sztárok valódi méretei

Lady Gaga

Kezdjük a sort a picinek és törékenynek tűnő, remek táncos Lady Gagával, akit nem véletlenül dobálnak könnyedén a színpadon. A Mother Monster mindösszesen csak 155 cm magas (5'1''), és alig 49 kg (107 lbs)!

Blake Lively

A csodálatos Blake Lively azok csoportjába tartozik, akik nem okoztak túl nagy meglepetést. A Gossip Girl sztárja igazi manökenalkat: 178 centiméteréhez (5'10'') 55 kg-ot (122 lbs) nyom, amivel akár a kifutókat is róhatná.

Rihanna

A barbasodi énekesnő nem tartozik a csontkollekció celebek közé, büszkén vállalja 62 kg-os (137 lbs) súlyát. Emellé majdnem 173 cm (5'8„) magas, nincs oka panaszra, még a világ legszexisebb hölgyei között is szerepel.

Khloe Kardashian

A legfiatalabb Kardashian nővér mindkét lánytestvérénél magasabb a maga 175 cm-ével (5'9”), és súlyra is ő nyomja közülük a legtöbbet, szám szerint közel 75 kg-ot (165 Ibs).

Adele

Adele sosem szégyellte teltebb alkatát, büszkén viselte azt. Az utóbbi időben még több kiló felszaladt rá a terhessége miatt, de őszintén kijelenthetjük, hogy neki jól áll! 175 cm-éhez (5'9„) kicsivel több mint 89 kg-ot nyom (197 lbs).

Britney Spears

A pophercegnőnek is meggyűlt már a baja, nem is egyszer, a kilókkal, de mostanra talán belátta, hogy akkor is lehet sikeres, ha nem csontsovány. Az énekesnő 162 cm (5'4”) magas, és majdnem 60 kg (132 lbs).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek