Starity

Megjelent a Gyakornokok című film előzetese

2013. február 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyakornokok című film előzetes február 13-án jelent meg, melynek főszereplői a világhíres Owen Wilson és Vince Vaughn!

hirdetés
Megjelent a Gyakornokok című film előzetese

A 20th Fox Century legújabb filmjének, a Gyakornokoknak (The Internship) február 13-án láthatta a nézőközönség először az előzetesét. A filmet még augusztusban jelentette be a készítő cég, és már képek kis kiszivárogtak hozzá.

A film két üzletemberről, Billyről (Vince Vaughn) és Nickről (Owen Wilson) szól, akiknek cégét megtorpedózva döntötte le a digitális világ. Meg akarják mutatni, hogy nem elavultak, ezért egy lehetőség folytán bekerülnek a hőn áhított Google birodalmába mint gyakornokok, rengeteg fiatal főiskolai hallgató mellé. De bekerülni ebbe az utópikus világba még csak a harc kezdete. Most versenybe kell szállniuk az ország legelitebb technikai zsenijeikkel szembe, és be kell bizonyítaniuk, igenis szükség van az „anyai” tanulmányokra!

A vígjátékot az amerikai mozikban 2013 nyarán mutatják be, az európai pontos dátumokat még nem tudni. A szereplők között ott lesz még Rose Byrne, az X-Men sztárja, Dylan O'Brien, a Teen Wolf Stiles Stilinskyje és Jessica Szohr is, a Gossip Girl volt Vanessája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek