Starity

Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Avril Lavigne

2013. február 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne igen sokoldalú. Amellett, hogy sorozatosan adja ki albumait, forgatja videoklipjeit, még saját ruhamárkájára, az Abbey Dawnra is jut ideje, és 2009 óta minden évben meglepi rajongóit egy újabb parfümmel.

hirdetés
Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Avril Lavigne

Black Star – Fekete csillag

Avril első illata, a Black Star 2009-ben került az üzletek polcaira, melyet nagy várakozás előzött meg. A hibiszkusz, a keserű csokoládé és a szilva együttes aromája teszi különlegessé az illatot. Célcsoportja a 11–19 éves korosztály.

A parfüm nyakát pedig egy szegecses gyűrű díszíti – mely amellett, hogy különleges stílussal ruházza fel az üvegcsét – egy valódi gyűrű. Avril így nyilatkozott legelső parfümjének megjelenésekor: „Azt akartam, hogy ez az illat tökéletesen tükrözze az egyéniségemet, és a csomagolás is laza, de lázadó, mint amilyen én is vagyok. Maga a név is azt sugallja, hogy egyáltalán nem baj, ha valaki kívülálló és más, mint a többiek. Attól még ragyoghat, akár egy fekete csillag.”

További érdekessége, hogy a parfüm után nevezte el rajongóit Little Black Staroknak, azaz kis fekete csillagoknak.

Forbidden Rose – Tiltott rózsa

2010 volt a Forbidden Rose kiadásának éve. És hogy mi is az, ami igazán különlegessé teszi ezt a második illatot? A barack, az alma, a bors, a lótusz, a heliotróp, a szantál, a vanília és a csokoládé nyújtják ezt a kellemes, varázslatos illatkompozíciót.

„A hirdetést egy fekete rózsára építettük, ez egy gótikus kert akart lenni. Misztikus” – nyilatkozta Lavigne. Ez az elgondolás valószínűleg annak is köszönhető, hogy ebben az évben készült el az Alice Csodaországban filmadaptációja, melynek egyik betétdala, az Alice Avril Lavigne szerzeménye. További különlegesség, hogy Avril egy videoklipet is készített a dalhoz, mely a film hangulatvilágát idézi.

Wild Rose – Vadrózsa

A Wild Rose piacra kerülésének ideje 2011 volt. Az illatot a Forbidden Rose újragondolásának vagy továbbfejlesztésének is tartják, talán épp azért, mert sokkal lágyabb, gyümölcsösebb karaktert kapott.

Az illatot a mandarin, a szilva, a frangipani, az orchidea, a karamellkrém és a vanília teszik felejthetetlenné.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek