Starity

Énekesek, akik táncosaikat választották

2013. február 17. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számtalan alkalommal volt már példa arra, hogy egy híres énekes beleszeretett háttértáncosába, így most bemutatunk nektek 10 olyan sztárt akikre ugyanez a sors várt.

hirdetés
Énekesek, akik táncosaikat választották

A munkahelyi szerelmek nem bizonyulnak mindig a legjobb ötletnek és a legtartósabb kapcsolatoknak. Az énekesek, énekesnők és háttértáncosok között is így van ez: hiába a szívdöglesztő külső, a dögös és vadító mozgás, a vonzalom egyszer csak elillan és máris munka nélkül marad a táncos vagy egy csalódással gazdagodik valamelyik fél. Azonban nem minden eset végződik így, hiszen az alább felsorolt 10 híresség között is akad olyan, aki a mai napig boldog párkapcsolatban vagy házasságban él.

Jennifer Lopez

Az énekesnő hihetetlenül vonzódik a táncos lábú férfiakhoz, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy eddig kétszer is háttértáncos mellett kötött ki. Cris Juddal a Love Don't Cost a Thing című dalhoz készült videoklip forgatásán találkoztak, majd 7 hónap ismertség után házasodtak össze még 2001 szeptemberében, de 2002 júliusában már el is váltak. Miután J.Lo 2011-ben Marc Anthony-tól is elvált, néhány hónap múlva a nála 18 évvel fiatalabb Casper Smart oldalán kötött ki, akivel a mai napig egy párt alkotnak, mitöbb még egy negyedik esküvő sincs kizárva.

Ashley Tisdale

Még 2006-ban ismerkedett meg egymással a High School Musical forgatásán a Sharpay Evanst megformáló színésznő és a filmben táncosként dolgozó Jared Murillo. A fiú Disney nagysikerű trilógiájának 2007-es koncertsorozatán is háttértáncosként dolgozott és Ashley Be Good to Me című dalához forgatott klipben is szerepelt. Kapcsolatuk 2009-ig tartott.

Britney Spears

Hatalmas port kavart ez a lamúr a médiában, hiszen mikor 2004-ben összeismerkedett Kevin Federline és a pop hercegnője, a férfi már egygyermekes férj volt. A korábban Pinknek és Justin Timberlakenek is dolgozó Kevin 3 hónap együtt járás után jegyezte el Britney-t, erre az időre pedig újabb gyermek édesapja lett. A gyors leánykérést esküvő követte, majd két gyermek: 2005-ben jött világra Sean Preston, 2006-ban pedig Jayden James. Miután 2009-ben beadták a válópert az énekesnő lába alól kicsúszott a talaj, de mára szerencsére már kimászott a gödörből.

Christina Aguilera

Xtina 20 éves volt, amikor első világkörüli turnéján találkozott az ott háttértáncosként dolgozó Jorge Santosszal 2000-ben. A Puerto Ricói srác közel két évig volt az énekesnő barátja, ez idő alatt pedig számtalan videoklipben is szerepelt. Szakításuk után még egy évig dolgozott Christinának, majd kilépett.

Mel B

A Spice Girls 1998-as Spiceworld Tour nevezetű turnéjának egyik háttértáncosa volt Jimmy Gulzar. A holland férfi néhány hónap után feleségül vette az énekesnőt, aki annyira elvakultan szerette őt, hogy művésznevét is megváltoztatta Mel G-re. 1999-ben született egy lányuk, aki a Phoenix nevet kapta, majd 2000 januárjában elváltak.

Leona Lewis

Miután 2010-ben szakított villanyszerelőként dolgozó barátjával, Lou Al-Chamaa-val – akivel nem mellesleg középiskola óta egy párt alkottak -, az X Factor-győztes énekesnő azután kezdett el randizgatni Dennis Jauch-al, akivel a Labrynth Tour elnevezésű turnén ismerkedtek meg. A táncos egyébként a So You Think You Can Dance német verziójának győztese és a mai napig egy párt alkotnak, annak ellenére, hogy Leonát Liam Payne-nel is összeboronálták.

Zoltán Erika

1990-ben találkozott először Kátai Róberttel, ismertebb nevén Robby D-vel. Erika akkor még férjnél volt, ám a hirtelen jött szerelem miatt képes volt felbontani házasságát. 1997-ben mondták ki a boldogító igent, majd egy év múlva megszületett lányuk, Zoé Roberta. Kapcsolatuk egészen napjainkig töretlen, Robi pedig végig az énekesnő mellett ált, amikor felesége a méhnyakrákkal küzdött.

Szabó Ádám

A Csillag Születikben feltűnt harmónikás akkor ismerte meg Nikit, amikor az X-Faktor második szériájában lépett fel extra produkcióként és egykori versenytársait, az Appril Project tagjait kérte fel táncosnak. Bár a tánccsapat gárdája kicsit átalakult Ádám nem bánta, hiszen ennek köszönhetően találkoztak a 22 éves lánnyal, akinek már van egy 3 és fél éves kisfia, de a zenész ezt cseppet sem bánta, ugyanis már az első találkozáskor megszerette Norbikát. A fiatal anyuka egyébként az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjében is Ádám produkciójában táncolt.

Király Viktor

A Megasztár 4. szériájának győztese évek óta ismerte Forrai Beát, aki azonnal belopta magát a szívébe, de kapcsolata miatt nem lehetett köztük több barátságnál. Az igazi love story azonban akkor kezdődött, amikor a 2010-es Viva Comet előtt Viktornak egyik háttértáncosát nélkülöznie kellet volna, neki azonba eszébe jutott Bea, aki örömmel mondott igent a felkérésre. Ezek után kezdtek találkozgatni, egy év után pedig összeköltözésre adták fejüket és jelenleg is egy párt alkotnak.

Gary Barlow

A Take That 42 éves tagja akkor ismerte meg jelenlegi feleségét, amikor a banda az 1995-ös Nobody Else turnéval rótta az utakat. Dawn Andrewsszal 2000-ben esküdtek meg, három gyermekük született: a 11 éves Daniel, a 10 éves Emily és a 3 éves Daisy, melléjük pedig érkezett egy újabb csöppség, Poppy 2012 augusztus 4-én, aki azonban halva született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek