Starity

Adam Lambert is feldolgozta Rihanna Stay című dalát

2013. február 18. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert is feldolgozta Rihanna slágerét a Trespassing miniturnéja során.

hirdetés
Adam Lambert is feldolgozta Rihanna Stay című dalát

Az énekes egy héttel korábban osztott meg „keek”-profilján egy félperces előzetest hangpróbájáról, ahol éppen a Stayt gyakorolta. Annyit írt hozzá, hogy nagyon szereti a dalt – na meg Rihannát is –, és a teljes változat hamarosan jön.

Ezzel a rövid betekintésével is megtelt a sajtó, így várható volt, hogy valóban hallani fogjuk a dalt Lamberttől is a most induló turnéján.

Az első állomás Szöul volt, ahol másfél órán keresztül szórakoztatta a mintegy 12 ezer fős közönséget, és ígérete alapján, valóban felcsendült a Stay, amelyet az Underneath követett a Trespassing albumáról.

A FUSE oldal úgy számolt be a feldolgozásról, hogy egyenesen megszégyenítette ezzel Rihannát, aki élőben annyira nem ragyogtatja meg a tudását. Ezzel vitatkozni lehetne, hiszen a gyönyörű énekesnő hibátlanul adta már elő ezt a dalt az SNL-ben és a Grammyn is.

Viszont mint American Idol Adam Lambert tudja, hogyan birtokolja más számát. Az elmúlt évben új életet lehelt Lenny Kravitz Are You Gonna Go My Wayjébe, továbbá hibátlanul adta elő a legendás Queen-dalokat, de fordította már saját képére Michael Jackson Black Or White-ját vagy éppen Johnny Cash Ring Of Fire számát. Most sem volt másképp, a Stay kicsit visszafogottabban, kicsit áthatóbban szólalt meg az énekes turnéján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek