Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Avril Lavigne

2013. március 22. 18:06   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkat a kanadai énekesnővel, Avril Lavigne-nel folytatjuk – ezúttal az ő eltalált és melléfogott ruháit elemezzük ki.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Avril Lavigne

Nemrég írtunk arról, mennyi változáson esett át Avril a pályafutása kezdetétől, és elmondhatjuk nyugodtan, hogy egy igazi stílusikon. Tízéves karrierje alatt nemcsak a zenében alkotott, de saját ruhamárkát és parfümöket is piacra dobott. Ért ahhoz, amit csinál, de olykor ő is melléfoghat. Íme, a legrosszabb és legjobb választásai.

A legszebb ruha-összeállítások:

Az énekesnő ezt a hosszú csíkos ruhát a Cannes-i Filmfesztiválon viselte, a A túl a sövényen című film premierjén, mivel maga is szinkronizált az animációs mesében. A haja ekkor még újdonságnak számított, és az új stílusa is, hiszen a rockercsajból alakult át elegáns nővé.

Avril Lavigne gyönyörűen festett az Alice in Wonderland londoni premierjén, a hosszú fekete ruhájában és a gyémánt nyakláncával. Ez a Dolce & Gabbana tökéletesen hangsúlyozza az énekesnő alakját, aki ehhez a filmhez tervezett a ruhákat, sőt a filmzenében is közreműködött.

A dalszerző-énekesnő nem csak belibegett ebben a csinos egyrészes fekete-fehér ruhában, de fel is lépett az eseményen az akkoriban újnak számított dalaival. A ruhaköltemény Max Azria egyik kollekciójából való, hozzá ezüst ékszereket választott. A haját trendi copfba kötötte, ami hullámosan omlott a hátára, felül pedig egyedin elválasztva pink-szőke volt.

A 2011-es BRIT Awardson az énekesnő igazán önmagát adta. Megmaradt rockos énjénél, mégis elegánsan festett a Julien Macdonald-ruhájában. Az összhatást még vagányabbá tették a pink-zöld melírok, azonban a Gina márkájú magas sarkú cipője és a Glynneth B-ékszerei segítségével megtalálta az arany középutat. Egyébként Lavigne egy díjat is átadott akkor, a szintén kanadai, mostanában zűrös életű Justin Biebernek is.

Kissé egyszerű ruhát viselt a 2011-es Teen Choice Awardson, azonban mégis nagyszerűen festett a hozzá választott Abbey Dawn-cipővel. Ez a Champagne-költemény az énekesnő bevallása szerint az egyik kedvence.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Az énekesnő igen gyerekesen festett ebben a rosszul sikerült hercegnőkölteményben, és ezt még tetőzte a varázspálca is a kezében. Igazából a ruhával nem lett volna nagy gond, ha elhagyja a bojtos-tüllös felsőrészt. Avril ebben a Betsey Johnson-ruhában a 2008-as Juno Awardson jelent meg Kanadában.

Lavigne egyszer már jól választott a Dolce & Gabbana ruhái közül, azonban a 2010-es American Music Awardson viselt ruhájának hála az ember beleszédülhet ezekbe a fekete-fehér geometriai mintákba. A karkötői attraktívan álltak rajta, és a haja is ízléses volt, ám maga ez a mini borzalmasan fest, az oldalt gumis rész pedig teljesen felesleges.

Az énekesnőről nagyon sokat pletykálták, hogy terhes, főleg a Deryck Whibley-vel való házassága alatt. Ha a 2009-es Betsey Johnson Fashion Show-n nem lehetett volna már tudni, hogy baj van a házasságukkal, akkor sem csodálkoztunk volna az újabb várandós híreszteléseken. Ez a Betsey Johnson-szerelés úgy áll rajta, mint egy várandós anyukán, mi több, simán kinézzük belőle, hogy két gyereket nevel... Ehhez a rózsás ruhához felvenni egy halálfejes csatot pedig igazán előnytelen választás volt.

A 2007-es Teen Choice Awardson, lehet, hogy a stílusához hűen öltözött, azonban tehette volna ízlésesebben. Ez a fekete-fehér kockás szoknya nem passzolt az arannyal szegélyezett fekete tophoz, igy az alsó és felső rész teljesen elütött egymástól.

2007-ben elég nagy szenzációnak bizonyult Avril új, pinkes énje. Azonban az akkori lemezének, a The Best Damn Thingnek a partiján kissé túlzásba vitte a cukormázt, a ruha alsórésze úgy nézett ki, mint valami csipkés abroncs. Inkább egy Halloween-estre kellett volna felvennie, mintsem egy népszerűsítő partira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek