Starity

Hamarosan új lemezzel jelentkezik a vicces banda

2013. február 19. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A generációkat sikerrel összekötő vicces spanyol zenekar új albumot készül kiadni. Már a munkálatok is elkezdődtek a stúdióban, melyet Facebook-oldalukon már be is mutattak néhány fotó és videó erejéig.

hirdetés
Hamarosan új lemezzel jelentkezik a vicces banda

Új albumot készít a Mojinos Escozíos, ez már tény. Néhány nappal ezelőtt osztották meg a hírt lelkes közönségükkel a Facebookon, melyet pillanatok alatt lájkok százai nyugtáztak. Hogy pontosan mikor kerül kereskedelmi forgalomba az új lemez, még nem tudni, az azonban már bizonyos, hogy a banda nyakig ül a munkában és ezerrel dolgozik, hogy szokásukhoz híven minőségi zenét és igazán kacagtató humort hozzanak össze ezúttal is.

A megosztott videón a banda egyik tagja, El Puto dobol éppen, hogy előre rögzítsék a zenei alapokat. Azt mindenesetre már bejelentették, hogy az új lemez címe Semos unos máquinas lesz, ami magyarul azt jelenti, hogy „Gépek vagyunk”, mely egy korábbi albumuk címéből származó transzformáció eredménye, hiszen 2004-ben jelent már meg CD-jük Semos unos mostruos néven, mely annyit tesz: „Szörnyetegek vagyunk”.

A frontember, El Sevilla nemrég mutatta be új könyvét is a nyilvánosságnak, így hát elmondható, hogy tétlenkedésről szó sincs. A vicces rockot és humoros metált képviselő fiúk előző albuma 2011-ben készült el Mená Chatruá (Szex hármasban) címmel, mely már eleve utalt arra, hogy ez egy olyan különleges lemez, ahol minden egyes dalban legalább egy közreműkődő híresség énekel duettet Sevillával. Többek között Chenoa, Edurne és David de María is igent mondott a felkérésre.

A Mojinos Escozíos töretlen népszerűségek örvend hazájában. Meglepő lehet, de az egészen kis gyerekektől a nyugdíjasokig megőrülnek értük szerethető humoruk miatt. A banda egyébként leginkább a magyar Irigy hónaljmirigyhez hasonlítható, bár velük ellentétben spanyol kollégáik inkább csak a rockzenét és azok egyéb alfajait preferálják munkásságukban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek