Starity

Ronald Fenty: „Mindenki megérdemel egy második esélyt”

2013. február 21. 11:11   |   Szerző: Miss Vettel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén már négy éve, hogy Chris Brown brutálisan megverte akkori kedvesét, Rihannát. Az énekesnek akkor még távolságtartási kötelezettségei is voltak, ez azonban már a múlt.

hirdetés
Ronald Fenty: „Mindenki megérdemel egy második esélyt”

Állítják, hogy a két világsztár szerelme mindig is erősen élt, még a 2009-es Grammy Awards után történt események ellenére is. Akkor Chris Brown brutálisan bántalmazta barátnőjét, Rihannát.

Az elmúlt években rengeteg minden történt a két fiatallal, pletykák tömkelege szólt róluk és állítólagos egymásra találásukról, majd arról, hogy Brownnak elege lett az énekesnőből, most azonban maga Rihanna édesapja tett egy nyilatkozatot, amit akár hivatalos megerősítésnek is vehetünk.

„Chris hibázott. Egy szörnyűt. Jó hívő vagyok, úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, ez alól Chris sem kivétel”mondta Ronald Fenty, majd folytatta:

„Egy ponton mindenki hibázhat. Bizonyára én is hibáztam már. De az a fontos, hogyan jössz vissza arról a pontról, és hogyan élsz tovább. És amíg a lányom boldog, addig én is az vagyok. Mindenkinek megvan róluk a véleménye, de rajtuk múlik, hogy megtalálják-e az útjukat. Chris mindig udvarias, kedves volt hozzám, és tisztelettel bánt velem. Ez minden, amit elvárhatsz a lányod barátjától.”

Reméljük, ha Chris és Rihanna ezúttal tényleg újra belefogtak a dolgok rendbehozásába, sikerrel járnak és boldogok lesznek. Mindketten megérdemelnék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek