Starity

Vámpírnaplók: Elena teljesen kifordul magából

2013. február 21. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nina Dobrev által megformált lányt az őrületbe fogja kergetni a sorozat legutóbbi halálesete.

hirdetés
Vámpírnaplók: Elena teljesen kifordul magából

A Vámpírnaplók negyedik évadát rengeteg csavarral fűszerezték meg a készítők, hiszen Elena vámpírrá válásával egy új időszak kezdődött Mystic Fallsban. Legutóbb búcsút kellett vennünk egy régi szereplőtől, Carol Lockwoodtól, aki már az első évadtól fogva erősíti a stábot, most pedig egy újabb haláleset keretén belül távozott egy másik olyan karakter, aki már négy éve szerves része a sorozatnak és Elena Gilbert életének is.

Nem csak a nézőket, hanem a szereplőgárdát is teljesen sokkolták a legutóbbi rész történései, hiszen Jeremy karaktere a jelenlegi évadban vált kulcsfontosságúvá, most pedig hirtelen vége mindennek, többek között Elena eddigi életének is: öccse elvesztése a felismerhetetlenségig fogja változtatni az eddig megismert lányt és végre előtérbe kerül sötét oldala is.

„A múlt és az e heti epizód között történt változások komoly kihívást jelentettek számomra, mint színésznő. Ez egy érzelmi hullámvasút és át kellett mennem néhány sötét helyen is, így jelentős része az utazásának. Jeremy volt az utolsó családtagja, így Elena most teljesen a mélybe fog zuhanni. Minden áron meg akarja védeni szeretteit, most pedig nem sikerült neki és teljesen fel fogja emészteni. - mondta Nina az ET Online-nak, majd hozzátette, hogy Steven R. McQueen számára keserédes volt az epizód forgatása, hiszen megölték, mégis izgatott volt, hogy része lehetett egy ilyen élménydús eseményben.

Elena számára nagyon hosszú időt fog igényelni a talpra állás. Teljes depresszióba fog esni, de a gyász, TV-ben eddig még sosem látott formában fog zajlani. Viszont pozitív változást is hozott a halál, mivel a kis csapat tagjait még erősebb kötelék fogja összekötni most, hogy vigyázniuk kell a mentálisan instabil, lassan teljesen megőrülő Elenára, aki eddig még ismeretlen oldalát fogja megmutatni a nézőknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek