Starity

Chenoa új lemeze tavasszal végre megérkezik

2013. február 22. 12:12   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dögös spanyol énekesnő új albuma várhatóan tavasszal jelenik meg, melyet nemcsak Madridban, de azzal párhuzamosan az angol fővárosban is készített.

hirdetés
Chenoa új lemeze tavasszal végre megérkezik

Már több mint egy éve annak, hogy az extriunfita digitális EP-je, a Como un fantasma megjelent. Ez idő alatt Chenoával rengeteg minden történt. Szakított akkori kedvesével, végigkoncertezte Spanyolországot, sőt, Latin-Amerikában is megfordult. Új párra lelt Curi Gallardo személyében, akivel nagyon boldogok együtt. Hangos sajtóbotrányba keveredett a spanyol Voice tehetségkutató kapcsán, rádióműsort vezet a Cadena Dialon Atrévete címmel, mely kéthetente jelentkezik. És a legújabb esemény az életében egy új showműsor, az Increíbles (Hihetetlen), melynek egyik háziasszonya lett, olyan nevek társaságában, mint például a Torrente filmekből népszerűvé vált Santiago Segura.

A Como un fantasma hatalmas sikert aratott, hasonlóan az énekesnő korábbi munkáihoz, annak ellenére is, hogy a lemez csak és kizárólag letölthető formátumban került kereskedelmi forgalomba, CD egyáltalán nem készült belőle. Az egyedüli rossz szájíz csupán amiatt maradt a rajongókban, hogy mindösszesen hat darab új dal jelent meg, ebből is az egyik a Como un fantasma katalán verziója. Ennek egyik oka egyébként, mint kiderült, az volt, hogy az énekesnő szakított korábbi kiadójával, az Universallal, mely kiadta volna a kézzel fogható hatodik stúdióalbumot.

Éppen ezért döntött úgy az énekesnő, hogy idén kedveskedik rajongóinak egy ismét különlegesnek mondható dalcsokorral, melynek megjelenését már idén tavaszra datálják. Az új album különlegessége, hogy Laura nemcsak Madridban vette fel a számokat, hanem még Londonba is elutazott egy ottani stúdióba, hogy a brit kollégák közreműködésével rögzítsék az újabb slágergyanús szerzeményeket. Mindenesetre Chenoa hivatalos mikroblogján, valamint Facebook-oldalán korábban már posztolt rejtélyes londoni fotókat, melyekhez csak annyi kommentárt fűzött, hogy jelenleg nincs otthon, házon kívül van és bulizik.

Tehát az új korong többek között a korábbi digitális EP már ismert zenéit fogja tartalmazni, valamint még jópár bónusz meglepetést, de hogy pontosan hány szám lesz az új CD-n, az egyelőre titok.

Érdekesség, hogy a tavaszi album megjelenése egybeesik Chenoa színháztúrájával, melynek során különböző városok teátrumaiban ad akusztikus koncerteket. A turné Mallorcán indul március 1-jén, és Madridban zárul május 24-én. Az egyik támogatója a koncertsorozatnak és az új albumnak az Antena 3 televíziós csatorna, melyen többek között az Increíbles című szórakoztató műsor is fut. A show nagy riválisa a konkurens Telecincón szintén péntek esténként futó Sálvame Deluxe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek