Starity

2014-ben jön A szürke ötven árnyalata-film

2013. február 22. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már eddig is lehetett tudni, hogy megfilmesítik napjaink egyik legsikeresebb regényét, azonban nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy 2014-ben érkezik a mozikba.

hirdetés
2014-ben jön A szürke ötven árnyalata-film

Az eddig sem volt titok, hogy a filmesek már régóta gondolkoznak a hatalmas sikereket arató erotikus regény, A szürke ötveny árnyalata megfilmesítésében, most pedig már hivatalosan is bejelentette a Universal stúdió, hogy vászonra viszi Christian Grey és Anastasia Steele pikáns történetét.

„Ez abszolút elsőbbség nekünk, elképzelhető, hogy akár már jövő nyáron meg tudjuk jelentetni!" – árulta el a cég főnöke, Adam Fogelson a Hollywood Reporternek. A Universal elnöke továbbá azt is hozzátette, hogy szerinte az írót, E. L. Jamest nem fogja érdekelni a látvány, valamint szerinte nem fogják feldolgozni a második valamint a harmadik kötetet.

A 2014 nyarára várható film főszerepeire amúgy több A-listás színészt tartanak esélyesnek, a szürke szemű irányításmániás üzletember Christian szerepére leginkább Ryan Gosling, Ian Somerhalder, Bradley Cooper, Alex Pettyfer, Mark Wahlberg, Chace Crawford, Chris Pine, Robert Pattinson vagy Matt Bomer neve merült fel, míg a női főszereplő Anastasia szerepére Mila Kunis, Alexis Bledel vagy Emma Watson pályázik.

Tehát hiába az angolok mindenféle tiltakozása, az erotikus könyvsorozatra még mindig hatalmas a kereslet, így nem lepődnénk meg azon sem, ha az adaptációja lenne az elkövetkezendő év egyik legnagyobb kasszasikere a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek